Oskarovac gostovao u podcastu Bits & Perells

Kevin Spacey o svojoj propasti: Sve što sam imao nestalo je u samo nekoliko sati

Showbizz07.05.20, 08:14h

Kevin Spacey o svojoj propasti: Sve što sam imao nestalo je u samo nekoliko sati
Spacey je bio optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg zaposlenika restorana 2016. godine na otoku Nantucketu. U julu su ove optužbe odbačene, jer je oštećeni odbio svjedočiti

 

 

Glumac Kevin Spacey gostujući u podcastu Bits & Perells govorio je o tome koliko se njegov život promijenio u samo nekoliko sati, nakon što je optužen za niz seksualnih napada.

 

"Mislim da se neće niko iznenaditi ako kažem da se moj svijet potpuno promijenio u jesen 2017. godine. Moj posao, mnogi moji odnosi, moja pozicija u filmskoj industriji, sve je nestalo u samo nekoliko sati", rekao je glumac.

 

"Ne volim često govoriti ljudima da suosjećam s njima, jer mislim da svako na različit način doživljava neke situacije. Ali u ovom se slučaju mogu poistovjetiti s onima kojima je svijet stao i koji su ostali bez posla zbog koronavirusa. Iz drugačijih razloga nam se to dogodilo, ali mislim da su emotivne borbe iste", rekao je Spacey.

 

Spacey je bio optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg zaposlenika restorana 2016. godine na otoku Nantucketu. U julu su ove optužbe odbačene, jer je oštećeni odbio svjedočiti. Međutim, to je dosta utjecalo na njegove glumačke angažmane, a Netflix, na kojemu se tada prikazivala serija Kuća od karata u kojoj je Spacey imao glavnu ulogu, također je prekinuo sve veze s glumcem.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!