DF pozdravlja reakciju MUP-a KS

Da li ista pravila ne vrijede za elitu? Javno su nam prezentovali moguće stvaranje novog klastera....

Front05.05.20, 09:27h

Da li ista pravila ne vrijede za elitu? Javno su nam prezentovali moguće stvaranje novog klastera....
Potrudili su se „zabavljači“ i da ova bizarnost bude još veća, hvaleći se na društvenim mrežama snimcima ove „zabave“ i javno nam prezentovali moguće stvaranje novog klastera i tako u opasnost doveli sve građane Sarajeva i Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz DF-a

 

Iz Demokratske fronte reagovali su na 'korona dernek', koji je održan sinoć u sarajevskom restoranu, a u njihovom saopćenju ističu:

 

- Nakon objavljenih snimaka sramotnog i bahatog „derneka“ u sarajevskom lokalu „Golf“, postavlja se pitanje da li ista ona pravila i mjere kojih se građani Bosne i Hercegovine pridržavaju već dva mjeseca ne vrijede za „elitu“ na čelu sa ministrom Košarcem!?

 

Potrudili su se „zabavljači“ i da ova bizarnost bude još veća, hvaleći se na društvenim mrežama snimcima ove „zabave“ i javno nam prezentovali moguće stvaranje novog klastera i tako u opasnost doveli sve građane Sarajeva i Bosne i Hercegovine..

 

DF ozdravljamo reakciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo koji su prekinili ovaj sramotan „dernek“, ali isto tako se nadaju da će svi učesnici, a u prvom redu Košarac i Fejzić snositi i političku odgovornost za svoje bahato ponašanje u vrijeme dok se cijeli svijet, pa i Bosna i Hercegovina bori sa najvećom epidemijom u modernoj historiji.

 

- Na čast neka je Košarcu, Blekiću i ostalim nedodirljivim „zvijezdama“ sa korona-derneka, zbog vas i sličnih vama može nam se desiti da, u trenutku kada je prvi put više oporavljenih nego aktivno zaraženih u FBiH, nadležni organi budu primorani ponovo pooštravati mjere, za koje se opet pitamo da li ćete ih poštovati. Sramota! - saopćeno je iz Demokratske fronte.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 44

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još