Vlasnici u inostranstvu, lopovi očekivali lagan posao

Policija ponovo hapsi u Sarajevu: Pali pljačkaši, pronađeno čak 20 torbi s ukradenim stvarima

Hronika04.05.20, 08:36h

Policija ponovo hapsi u Sarajevu: Pali pljačkaši, pronađeno čak 20 torbi s ukradenim stvarima
Jedan od provalnika, koji je očigledno imao zadatak da čuva plijen, zatečen je u kući pored torbi, dok su njegovi saučesnici pokušali pobjeći, ali su ih policajci ekspresno pohapsili. Izvor blizak istrazi otkrio je da nisu pružali otpor

U kući u sarajevskom naselju Nahorevo sinoć su pali pljačkaši, saznaje "Avaz".

 

Pripadnici Policijske stanice Centar operativnim radom na terenu došli su do saznanja da je u toku pljačka kuće te su se odmah uputili na lice mjesta.

 

Kako saznaje Avaz, došli su u posljednji trenutak, jer je provalu izvršila dobro uigrana ekipa pljačkaša. Trojica kradljivaca su za svega nekoliko minuta uspjeli napuniti čak 20 torbi s dragocjenostima iz kuće.

 

Jedan od provalnika, koji je očigledno imao zadatak da čuva plijen, zatečen je u kući pored torbi, dok su njegovi saučesnici pokušali pobjeći, ali su ih policajci ekspresno pohapsili. Izvor blizak istrazi otkrio je da nisu pružali otpor.

 

Inače, riječ je o kući čiji su vlasnici u inozemstvu, pa je posao lopovima bio olakšan. Ipak, nisu računali na sarajevske policajce.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još