POVRATAK U ŽIVOT

Popularni frizerski salon od 4. maja ponovo radi: 'M Šabić' otvara vrata na sve tri adrese u Sarajevu

Biznis Klub02.05.20, 11:42h

Popularni frizerski salon od 4. maja ponovo radi: 'M Šabić' otvara vrata na sve tri adrese u Sarajevu
Iako je svima jasno da ni posjeta frizeru više neće biti ista kao prije, nema sumnje da će nakon višesedmične prinudne pauze, frizerski majstori imati pune ruke posla

 

 


U skladu sa odlukom Federalnog štaba civilne zaštite, od 1. maja u Feedraciji BiH je ponovo dozvoljen rad frizerskih i kozmetičkih salona, kao i srodnih djelatnosti.

 
Među onima koji nakon gotovo sedam sedmica ponovo otvaraju svoja vrata za mušterije je i popularni sarajevski frizerski salon, jedan od najstarijih u gradu, "M Šabić", koji sa radom počinje u ponedjeljak, 4. maja. 


Otvaraju se sva tri salona u Sarajevu, a svi koji žele zakazati termin mogu to učiniti na sljedećim adresama i brojevima telefona:  Salon M (ul. Muvekita 8, tel. 033 226 575), salon M1 (ul. Gajev Trg 4, tel. 033 668 575) i salon MCD (ul. Miss Irbina 26, tel. 033 211 445). 

 

sabic-frizura-4


Shodno propisima, vlasnici ponovo otvorenih objekata moraju osigurati i poštovati higijensko-epidemiološke mjere koje su im naložene uz instrukcije za sprječavanje infekcija, a koje su dobili od Federalnog ministarstva zdravstva i Zavoda za javno zdravstvo.


Iako je svima jasno da ni posjeta frizeru više neće biti ista kao prije, nema sumnje da će nakon višesedmične prinudne pauze, frizerski majstori imati pune ruke posla. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!