čitajte znakove

Dame, 'provjerite' ga: Sve ovo možete doznati o muškarcu iz samo jednog poljupca

ŽENA iN30.04.20, 18:26h

Dame, 'provjerite' ga: Sve ovo možete doznati o muškarcu iz samo jednog poljupca
Uobičajeno je da se tijekom ljubljenja u tijelu povećava razina hormona dopamina zbog čega se osjećate uzbuđeno i sretno

 

IZ načina na koji se netko ljubi možete o toj osobi doznati jako puno, tvrdi znanstvenik Justin Garcia koji se godinama bavio proučavanjem navika ljubljenja u 168 različitih kultura diljem svijeta.

 

Prema njegovom istraživanju objavljenom u stručnom časopisu American Anthropologist, već iz prvog poljupca možete otkriti je li netko pažljiv ili sebičan u krevetu, a u nastavku doznajte što još možete doznati iz samo jednog poljupca:   

 

Postoji li strast

Ljubljenje je najlakši način da doznate ima li strasti između vas. Uobičajeno je da se tijekom ljubljenja u tijelu povećava razina hormona dopamina zbog čega se osjećate uzbuđeno i sretno, a ako pak ne osjećate ništa osim njegovog jezika u svojim ustima, to znači da između vas nema ni strasti, tvrdi Garcia.

 

Koliko se brine o sebi

Svatko u ustima ima specifičan okus i zadah koji potječu od prehrane, genetike, zdravstvenog stanja i higijenskih navika, kaže Justin Garcia. Da vaš frajer baš i ne vodi najbolju brigu o svom zdravlju i higijeni osim lošeg zadaha odaje i gusta slina koju uzrokuje dehidracija.

 

Kakav je u krevetu

Garcia tvrdi da način na koji vas ljubi može otkriti kakav će biti u krevetu. Ako krene s laganim poljupcima i istražuje što vam se sviđa, vjerojatno će jednako pažljiv biti i pod plahtama. S druge strane, frajer koji je pri ljubljenju nasrtljiv i grub vjerojatno je takav i u krevetu.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!