NAGRADE 'EMEA FINANCE'

Priznanje za 'Najbolju banku u BiH' Raiffeisen nastoji svojim aktivnostima opravdati i tokom pandemije

Biznis Klub28.04.20, 20:47h

Priznanje za 'Najbolju banku u BiH' Raiffeisen nastoji svojim aktivnostima opravdati i tokom pandemije
Pored nagrade koju je dobila Raiffeisen banka u BiH, Raiffeisen Bank International AG (RBI) je proglašena za najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Zajednici nezavisnih država, peti put uzastopno

 

 
 
- Iako se nalazimo u izazovnom periodu, raduje me što je trud koji smo prošle godine uložili da poslovanje s Bankom učinimo bržim i jednostavnijim rezultirao nagradom EMEA Finance magazina. Kako bismo se spremno suočili s digitalnim promjenama, pratili smo potrebe klijenata i nastojali im ponuditi usluge čije korištenje zahtijeva od njih ulaganje minimalnog napora pri poslovanju s Bankom. Pored uvođenja novih i kvalitetnijih usluga, radili smo i na proširenju naše poslovne mreže kao i na odgovornom poslovanju kako kada je riječ o društvenoj zajednici, tako i o našim uposlenicima - izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: 
 
 
- Ono što posebno želim naglasiti je da i u novonastaloj situaciji uzrokovanoj pandemijom koronavirusa dajemo sve od sebe da svojim aktivnostima opravdamo značajno priznanje za „Najbolju banku u BiH“ koje nam je dodijeljeno. 
 
 
karlheinz-dobnigg-predsjednik-uprave-raiff-banke
 
 
Pored nagrade koju je dobila Raiffeisen banka u BiH, Raiffeisen Bank International AG (RBI) je proglašena za najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Zajednici nezavisnih država, peti put uzastopno. Također, i sve RBI mrežne banke su od EMEA Finance magazina dobile priznanje za najbolju banku, najbolju stranu banku ili najbolju investicijsku banku na svojim tržištima.
 
 
- Mnogo nam znače ove nagrade, a naračito imajući u vidu učestalost kojom ih dobivamo. One potvrđuju ispravnost naše strateške orjentacije kao i kvalitet proizvoda koje nudimo klijentima, a time i posvećenost i stručnost naših zaposlenika - izjavio je Johann Strobl, generalni direktor RBI-a. 
 
 
johann-strobl-raiffeisen-bank-internatonal-ag
 
Urednička vizija EMEA Finance magazina podrazumijeva „nezavisni glas“ na najvišem nivou integriteta i novinarske etike, za finansijsku zajednicu, klijente i dobavljače diljem EMEA regiona. Magazin izlazi šest puta godišnje, a namijenjen je čitaocima na izvršnom nivou kao što su glavni izvršni direktori te finansijski i investicijski službenici. 
 
 
Promotivni sadržaj
 
 
(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook