ŠTA ĆE ZVIJEZDA S MINIMALCEM?

I Severinu stisla kriza: Pjevačica tražila pomoć od države Hrvatske... Zašto se predomislila?

Showbizz23.04.20, 18:12h

I Severinu stisla kriza: Pjevačica tražila pomoć od države Hrvatske... Zašto se predomislila?
Severina je zatražila i dobila minimalac, a nakon što je vijest dospjela u medije, preko svog PR menadžera oglasila se i pjevačica

 

Početkom iduće sedmice bit će objavljena lista tvrtki koje su zatražile od države Hrvatske pomoć za isplatu minimalnih plaća. Ukupan broj je oko 87.000 firmi obrtnika i samostalnih profesija, koji traže isplatu minimalca za 470 tisuća radnika, a među njima je i firma pjevačice Severine Kojić

 

S obzirom na pad prihoda, popularna pjevačica zadovoljila je uvjet za državnu potporu.

 

Severina je zatražila i dobila minimalac, a nakon što je vijest dospjela u medije, preko svog PR menadžera oglasila se i pjevačica.

 

- Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost - poručio je PR-ovac Davor Grgin.

 

(Agencije/DEPO Portal/ak)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!