FOTO/ Izbjegavao kaznu zatvora i skrivao se

Sudski policajci uhapsili opasnog bjegunca Ermina Rešidovića, OSA ga locirala na Dobrinji

Hronika14.04.20, 20:43h

Sudski policajci uhapsili opasnog bjegunca Ermina Rešidovića, OSA ga locirala na Dobrinji
Rešidović je osuđen na tri i po godine zatvora zbog razbojništva. On je, također, odranije poznat policiji po izvršenju krivičnih dijela u vezi s neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogom, razbojništava te zbog bježanja prilikom hapšenja

 

Pripadnici Sudske policije Federacije Bosne i Hercegovine – Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo danas su u operativnoj akciji u sarajevskom naselju Dobrinja uhapsili Ermina Rešidovića, jer je izbjegavao kaznu zatvora.

 

Policajci su više dana tragali za Rešidovićem, a kako saznaje Avaz, na Dobrinji ga je locirala Obavještajno-sigurnosna agencije Bosne i Hercegovine.

 

Rešidović je osuđen na tri i po godine zatvora zbog razbojništva. On je, također, odranije poznat policiji po izvršenju krivičnih dijela u vezi s neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogom, razbojništava te zbog bježanja prilikom hapšenja.

 

ermin-residovic-hapsenje

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!