MUP KS o protekla 24 sata u glavnom gradu

Tri osobe uhapšene tokom noći u Sarajevu, policija napisala 31 prekršajni nalog

Hronika04.04.20, 10:40h

Tri osobe uhapšene tokom noći u Sarajevu, policija napisala 31 prekršajni nalog
Uhapšeni su zdržani u prostorijama Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode, potom prekršajno sankcionisani i otpušteni iz službenih prostorija

 

MUP KS je u protekla 24 sata napisao 31 prekršajni nalog.

 

Zbog kršenja zabrane kretanja između 20.00 i 05.00 sati od strane policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u proteklih 24h sankcionisana je 31 osoba izdavanjem prekršajnih naloga, te su tri osobe lišene slobode zbog kršenja zabrane kretanja i odbijanja da postupe po zakonito izdatom naređenju policijskih službenika.

 

Zadržani su u prostorijama Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode, potom prekršajno sankcionisani i otpušteni iz službenih prostorija.

 

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u protekla 24 sata sankcionisali su i sedam osoba zbog kršenja naredbe o obaveznoj socijalnoj distanci i nekorištenju zaštitnih maski ili drugih prikladnih predmeta tokom kretanja na javnom prostoru, saopćio je glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžijabdić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!