100% pamučne, perive i mogu se peglati

Dok svuda vlada nestašica, Oslobođenje sutra svim čitateljima poklanja zaštitnu masku za lice

Hronika30.03.20, 15:23h

Dok svuda vlada nestašica, Oslobođenje sutra svim čitateljima poklanja zaštitnu masku za lice
Kvalitet zaštitnih maski koje će dobiti čitatelji Oslobođenja potvrdio je Euro inspekt d.o.o. Sarajevo. Maske su 100% pamučne, perive su i moguće ih je peglati

 

 

Svi čitatelji dnevnog lista Oslobođenje u utorak, 31, marta, na poklon će dobiti zaštitnu masku za lice. Ova društveno odgovorna akcija bit će provedena na području cijele BiH, na svim prodajnim mjestima na kojima se inače može nabaviti list Oslobođenje.

 


- Osim što svakodnevno, potpuno i objektivno, izvještavamo o vanrednoj situaciji u BiH i svijetu, sada se želimo uključiti i u aktivnu borbu protiv širenja koronavirusa. Maske koje poklanjamo uz svaki kupljeni primjerak naše novine domaći su proizvod, napravljene su u Mostaru, u Modnoj konfekcija “Zlatka Vuković“. Od kvalitetnog su platna, namijenjene za višestruku upotrebu i lako su perive, pa vjerujemo da će biti korisne našim čitateljima. Posebno u vrijeme kada vlada nestašica maski, prijeko potrebnih građanima BiH. Ujedno ovom akcijom nagrađujemo vjernost naših čitatelja koji ni tokom vanredne situacije ne prestaju čitati svoju novinu - objašnjava Vildana Selimbegović, glavna i odgovorna urednica dnevnog lista Oslobođenje.


Kvalitet zaštitnih maski koje će dobiti čitatelji Oslobođenja potvrdio je Euro inspekt d.o.o. Sarajevo. Maske su 100% pamučne, perive su i moguće ih je peglati.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još