još nisu shvatili situaciju

U KS tokom noći kažnjeno 37 osoba zbog nepoštivanja zabrane kretanja

Hronika24.03.20, 08:24h

U KS tokom noći kažnjeno 37 osoba zbog nepoštivanja zabrane kretanja
I tokom naredne noći bit će pojačano prisustvo policijskih službenika Uprave policije MUP-a KS na području Kantona Sarajevo

 

Tokom protekle noći na području Kantona Sarajevo 37 osoba je zatečeno da krše zabranu kretanja u vremenu između 18 i 05 sati, te su im izdati prekršajni nalozi kojim su im izrečene novčane kazne od po 500,00 KM od strane policijskih službenika i naređeno im je da se udalje sa javnog mjesta, što su i učinili.

 

"Ovo je znak da policija neće tolerisati nepoštivanje zabrane kretanja, te da će sve one koji se neodgovorno ponašaju u vrijeme pandemije korona virusa u pogledu ne postupanja po Naredbama nadležnih organa i institucija sankcionisati u skladu sa zakonom", navode iz MUP-a KS.

 

I tokom naredne noći bit će pojačano prisustvo policijskih službenika Uprave policije MUP-a KS na području Kantona Sarajevo, poručuju iz sarajevske policije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!