NAČELNIK AJNADŽIĆ DONIO ODLUKU

Od ponedjeljka novo radno vrijeme Općine Centar, procedure maksimalno pojednostavljene

Hronika22.03.20, 13:50h

Od ponedjeljka novo radno vrijeme Općine Centar, procedure maksimalno pojednostavljene
Općinske službe stoje na raspolaganju građanima i zbog okolnosti koje vladaju sva pitanja i zahtjevi stranaka bit će rješavani u skladu sa situacijom na terenu i uz maksimalno pojednostavljene procedure

 

 


Radno vrijeme Općine Centar od ponedjeljka 23. marta ove godine pa do daljnjeg biti će od 09.00 do 13.00 sati.


S ciljem realizacije mjera na sprečavanju širenja virusa utvrđenih odlukom Kriznog štaba Federacije BiH i naredbom Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS, koordinacioni odbor Općine Centar Sarajevo je danas održao hitni sastanak gdje su utvrđene nove mjere na zaštiti stanovnika i uposlenika.


Općinski načelnik Nedžad Ajnadžić je donio novu odluku o posebnom režimu rada službi Općine Centar Sarajevo sve dok traje opasnost od širenja koronavirusa.


Općinske službe stoje na raspolaganju građanima i zbog okolnosti koje vladaju sva pitanja i zahtjevi stranaka bit će rješavani u skladu sa situacijom na terenu i uz maksimalno pojednostavljene procedure, kako bi se izbjegli svi nepotrebni dolasci u Općinu i kontakti za koje je preporučeno da se svedu na što manju mjeru.


Iz Općine Centar korisnicima usluga još jednom su uputili apel da zbog lične sigurnosti reduciraju svoje dolaske u Općinu, te da se prije dolaska u ovu lokalnu samoupravu informiraju o svim pitanjima i zahtjevima putem emaila ili brojeva telefona koji se nalaze na ovom linku - saopćeno je iz sarajevske Općine Centar.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!