Županijski sud u Mostaru

Protiv Sunite Hindić potvrđena optužnica za ubistvo

Hronika20.03.20, 15:09h

Protiv Sunite Hindić potvrđena optužnica za ubistvo
Tužiteljstvo je Županijskom sudu uz optužnicu stavilo i prijedlog za produljenje pritvora protiv optužene

 

Županijski sud u Mostaru potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Mostar protiv Sunite Hindić (1998.) iz Travnika, trenutno nastanjene u Mostaru, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva.

 

Optužnicom se Hindić tereti da je 04.10.2019. godine, oko 7 sati, u objektu "Vila Ivanković" u naselju Buna kod Mostara, u navednomn objektu, nakon verbalne svađe s vlasnikom Ninom Ivankovićem u njegovom pravcu ispalila jedan hitac, nakon čega je od zadobivene prostrijelne rane iskrvario i preminuo na licu mjesta. 

 

Optužena Hindić trenutno se nalazi u pritvoru u KPZ Mostar, a prema zadnjem Rješenju Županijskog suda u Mostaru o produljenju pritvora od 27.12.2019. godine, produljen joj je pritvor u daljnjem trajanju od tri mjeseca počev od dana 27.12.2019. godine.

 

Tužiteljstvo je Županijskom sudu uz optužnicu stavilo i prijedlog za produljenje pritvora protiv optužene, priopćilo je Županijsko tužiteljstvo Mostar.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!