odgovornost u ključnim momentima

Bez straha i panike, robe ima dovoljno: Kompanija ROBOT obezbijedila zalihe, dezinfekcija trgovina svakodnevna

Biznis Klub18.03.20, 15:46h

Bez straha i panike, robe ima dovoljno: Kompanija ROBOT obezbijedila zalihe, dezinfekcija trgovina svakodnevna
Konstantno radimo na punjenju polica, te ukoliko ne vidite određene proizvode, molimo vas za strpljenje, jer zbog povećanog obima prodaje ne stižemo blagovremeno izvršiti nadopunu polica - poručuju iz kompanije Robot

 


 

 

Kompanija Robot, kao i sve ostale trgovine na nivou države, nastoji održati stabilnu situaciju sa opskrbom hrane i osnovnih životnih proizvoda u ovim trenucima.


- Trudimo se obezbijediti dovoljne količine proizvoda u prodajnim centrima kompanije Robot koji se nalaze u Federaciji i RS-u. 
Intenzivno koristimo sve raspoložive resurse za snabdijevanje trgovina robom. Kompanija Robot posjeduje velike skladišne kapacitete, pri čemu je obezbijeđena zaliha proizvoda. Konstantno radimo na punjenju polica, te ukoliko ne vidite određene proizvode, molimo vas za strpljenje, jer zbog povećanog obima prodaje ne stižemo blagovremeno izvršiti nadopunu polica - poručuju iz kompanije Robot.


Kompanija Robot održava odličnu koordinaciju sa domaćim proizvođačima i dobavljačima koji kontinuirano rade na isporukama robe za sve naše trgovine prema utvrđenom rasporedu.


Bez obzira na razvoj situacije, kompanija Robot stoji na raspolaganju svojim kupcima te ćemo kao i uvijek raditi na zadovoljenju njihovih potreba. Dugogodišnje povjerenje naših kupaca zaslužuje bezuslovnu podršku kompanije Robot.


Svakodnevno radimo na dezinfekciji naših trgovina te smo obezbjedili zaštitnu opremu za sve naše radnike – saopštili su iz Robota.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!