foto/ zavirite u rezidencijalno-poslovni kompleks

Savremeni kompleks u naselju Crni Vrh imat će pogled prema cijelom Sarajevu: Parkovi, spa, fitness, stanovi...

Biznis Klub14.03.20, 09:11h

Savremeni kompleks u naselju Crni Vrh imat će pogled prema cijelom Sarajevu: Parkovi, spa, fitness, stanovi...
Iznad suterenskih etaža planirana je izgradnja pet stambenih objekata u kojem će biti stambene jedinice istih i prostranih vizura, raznih kvadratura


Gradnja rezidencijalno poslovnog kompleksa u naselju Crni Vrh trebala bi da počne krajem proljeća, a dvije godine nakon početka radova se može očekivati da će prva faza biti otvorena, a godinu nakon toga cijeli kompleks, potvrdio je za Oslobođenje Emir Granov, direktor firme "Crni vrh" d.o.o.

 

Parkovi, spa centar, fitness..


Koncept kompleska planiran je po principu najmodernijih svjetskih projekata. Uključivat će dvije suterenske etaže gdje će biti smještena garažna mjesta za stanare i poslovne jedinice namijenjene poboljšanju kvaliteta i standarda života. One će uključivati market, vrtić, restoran, apoteku, polikliniku, spa centar, fitness centar, frizersko-kozmetičke usluge i mnoge druge sadržaje, namijenjene stanarima i široj lokalnoj zajednici.

 

Iznad suterenskih etaža planirana je izgradnja pet stambenih objekata u kojem će biti stambene jedinice istih i prostranih vizura, raznih kvadratura.

 

Granov kaže da je primarni cilj kvaliteta stanovanja koja se ogleda u planiranom 24-satnom osiguranju objekta, toplim vezama između suterenskih etaža i stambenih objekata, zelenoj površini koja će biti između zgrada, parkovima za djecu, grijanjem i hlađenjem u objektu putem sistema toplotnih pumpi (iz obnovljivih izvora energije), te već gore navedenim pratećim sadržajima u suterenskim etažama. 

 

Pogled na Sarajevo


- Lokacija na kojoj je planirana gradnja naselja se nalazi na uzvišenju i svojom pozicijom je jedinstvena na ovom dijelu grada jer ima pogled prema cijelom Sarajevu. Sve ove pogodnosti će doprinijeti urbanom i kvalitetnom načinu življenja, rekao je direktor firme "Crni vrh" d.o.o.

 

Investitori projekta su kompanija Top One d.o.o., Emir Granov i Meliha Hadžić, koji su ujedno i osnivači firme Crni Vrh d.o.o.

 

Vrijednost cjelokupne investicije će biti poznata sa zaključenjem tendera ugovora o građenju sa najpovoljnijim izvođačem. Također, kada se bude znala vrijednost cjelokupne investicije biće poznata i cijena kvadratnog metra. 

 

No, iz firme Crni Vrh d.o.o., ističu da će cijene biti tržišno prihvatljive za stanovnike BiH.

 

Fotografije idejnog projekta rezidencijalno-poslovnog kompleksa pogledajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još