VIDEO/ ŠOKANTAN INTERVJU NA FACE TV

Dr. Semir Osmanagić tvrdi: Korona virus je projekat, patentiran još 2015... Nije tačno da je neizlječiv, mi imamo 'lijek'!

Hronika13.03.20, 23:35h

Dr. Semir Osmanagić tvrdi: Korona virus je projekat, patentiran još 2015... Nije tačno da je neizlječiv, mi imamo 'lijek'!
I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa. Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru - tvrdi Semir Osmanagić u CD-u

 

 


- Korona je ozbiljan problem, projekat koji se kontrolira. Ovo nije teorija zavjere, ovo je zavjera.


- Oni koji su ga pustili, znaju do kada će trajati. Korona virus je razvijen u Velikoj Britaniji, a onda je posijan u Wuhanu. I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa.

 

- Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru.


- Više je stradalo od svinjske gripe, 700 milion ljudi oboljelo, zvanično umrlo 18 hiljada, a nezvanično 70 hiljada. 


- Neprijatelji svih virusa su negativni joni, a ima ih na našim planinama oko 700, a ubjedljivo najviše u tunelima Ravne u Visokom, više od 20.000. Provedite dva sata u šumi, imunitet će vam se ojačati za iduća dva mjeseca.


Ovo je dio zanimljivog razgovora koji je u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika Senad Hadžifejzović vodio sa dr. Semirom Osmanagićem, kontraverznim antropologom, osnivačem Fondacije 'Arheološki park Bosanska piramida Sunca' u Visokom. 


Pogledajte kompletan razgovor... 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 105

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još