MODELI KOJI NUDE NEŠTO NOVO

Novi svjetski brendovi pametnih telefona u m:tel ponudi

Tehno11.03.20, 15:21h

Novi svjetski brendovi pametnih telefona u m:tel ponudi
Realme i TCL pametni telefoni su u kratkom vremenu stekli veliki broj fanova, osvojili dobar dio tržišta i nametnuli se kao modeli koji nude nešto novo

 

 

Na dinamičnom tržištu pametnih telefona prošle godine su se istakli novi brendovi koji fantastičnom brzinom osvajaju veliku popularnost. Realme i TCL pametni telefoni su u kratkom vremenu stekli veliki broj fanova, osvojili dobar dio tržišta i nametnuli se kao modeli koji nude nešto novo.

 

Realme je novi kineski brend koji je ponovo definisao izraz „najbolji odnos cijene i kvaliteta“ jer u svojim cjenovnim kategorijama nudi odlične specifikacije. Važno je istaći da Realme nije kompanija koja se pojavila iznenada već je dio BBK Electronics, drugog najvećeg proizvođača pametnih telefona na svijetu.

 

realme-mtel

 

Realme je započeo kao podbrend da bi se vrlo brzo uspješno razvio u punopravni brend pametnih telefona. Prema izvještajima iz prošle godine čak 10 miliona korisnika izabralo je neki od Realme pametnih telefona a broj fanova raste preko svih očekivanja.

 

Kompanija TCL Communication, poznata po tome što proizvodi televizore, predstavila je model TCL Plex, prvi pametni telefon sa, kako su ga nazvali - ekspertskim ekranom. Filozofija kompanije je potpuno drugačija od viđenih na tržištu i zasniva se na najboljem ekranu u cjenovnoj klasi.

 

tcl-mtel

 

Druga važna karakteristika o kojoj TCL vodi računa su kamere. TCL Plex ima trostruku kameru na zadnjoj strani a pored 48 MP glavne kamere i kamera od 2 MP za bolje video snimke pri slabom osvetljenju tu je i super širokougaona kamera od 16 MP i 123° stepena koja omogućava korisnicima da u jednom kadru snime četiri puta više sadržaja.

 

TCL Plex daleko odskače po kvalitetu završne obrade i uopšte po svojim specifikacijama. Zahvaljujući dvostrukim zakrivljenim i sjajnim, staklenim panelima i 3D holografskom završnom obradom, boje na poleđini se prelivaju na poseban način što će ga dodatno izdvojiti iz ponude.

 

O Realme i TCL telefonima u m:tel ponudi raspitajte se u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili posjetite www.mtel.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!