zastupnica sanja vulić izazvala buru

Čisto obožavanje: 'Za mene Milorad Dodik ne da je Tito, on je za mene bog'

Front11.03.20, 14:30h

Čisto obožavanje: 'Za mene Milorad Dodik ne da je Tito, on je za mene bog'
"Upozorila sam da, ukoliko budu na bilo koji pogradan način prozivani predstavnici iz RS, da ću ja se ponašati krajnje necivilizovano", navela je ona

 

Zastupnica u Zastupničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine iz SNSD-a Sanja Vulić odgovorila je na stavove Zukana Heleza i izjavila da je za nju Milorad Dodik bog.

 

"Kolega Helez je po meni pozvao na odmazdu srpskog člana Predjsednišva BiH. Što se mene lično tiče, za mene Milorad Dodik ne da je Tito, on je za mene bog i ja nemam potrebu da se pravdam bilo kome", kazala je Vulić što je izazvalo buru u sali.

 

"Upozorila sam da, ukoliko budu na bilo koji pogradan način prozivani predstavnici iz RS, da ću ja se ponašati krajnje necivilizovano", navela je ona.

 

Odgovorio joj je Denis Zvizdić.

 

"To što ste vi sada rekli je za one koji imaJu vjerske osjećaje skrnavljenje. Za mene osobno je to skrnavljenje da je čovjek bog".

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 64

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još