Oboljeli se nalazi u Varaždinu

U Hrvatskoj potvrđen deseti slučaj zaraze koronavirusom

Hronika04.03.20, 17:11h

U Hrvatskoj potvrđen deseti slučaj zaraze koronavirusom
U tijeku je 266 testiranja. Za njih devet još nije gotovo, ali nema kliničkih pokazatelja koji bi sugerirali da će ubrzo biti novih pozitivnih

 

U Hrvartskoj je potvrđen 10. slučaj zaraze koronavirusom, a bolesnik se nalazi u Varaždinu, izvijestio je u srijedu Nacionalni stožer civilne zaštite.

 

 Riječ je o vozaču kamiona koji se 29. februara vratio iz Italije, potvrdio je hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš na konferenciji za novinare.

 

 On nije bio u direktnom kontaktu s oboljelima, ali pošto je bio u zaraženom području, bio je podvrgnut samoizolaciji. S obzirom na to da je tijekom jučerašnjeg dana razvio blage simptome, testiran je na koronavirus. 

 

 Drugih novih elemenata nema, istaknuo je ministar.

 

 U tijeku je 266 testiranja. Za njih devet još nije gotovo, ali nema kliničkih pokazatelja koji bi sugerirali da će ubrzo biti novih pozitivnih, rekao je Beroš, javila je Hina.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!