predsjednik gradskog odbora sds bijeljina

Mićić: Cijela priča ispolitizirana, nikada nisam razgovarao o prelasku u SNSD

Front04.03.20, 12:27h

Mićić: Cijela priča ispolitizirana, nikada nisam razgovarao o prelasku u SNSD
-Tražićemo neko rješenje - dodao je on i ponovio da nikada neće preći u SNSD-e

 

Predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) Bijeljina Mićo Mićić tvrdi da ostaje kandidat za novi mandat na čelu tog grada te da je razočaran odlukom Predsjedništva stranke koje je odbacilo sporazum koji je postigao sa SNSD-om.

 

-Nisam glasao za tu odluku Predsjedništva SDS-a, jer politiku posmatram drugačije i mislim da je ona usmjerena ka tome da korist imaju građani. Riječ je o 12 bitnih projekata za grad. Velike projekte Bijeljina, koji se djelimično finansiraju iz sredstava Vlade, pa i Vijeća ministara BiH, ne može završiti sama i zato smo napravili sporazum - ustvrdio je Mićić u izjavi novinarima u Banjoj Luci.

 

Najavio je da će na sjednici Gradskog odbora SDS-a koje će dalje korake preduzeti, jer su im prioritet bili ekonomski projekti za taj, drugi po veličini, grad u RS.

 

-Tražićemo neko rješenje - dodao je on i ponovio da nikada neće preći u SNSD-e.


Tvrdi da je cijela priča o saradnji ispolitizirana, kao i tvrdnje da to nanosi štetu SDS-u.

 

-Nikada nije bilo razgovora o mom prelasku u SNSD-e, niti je to bio prijedlog ili ucjena. Sve je čisto ekonomski i usmjereno u pravcu razvoja grada - ustvrdio je Mićić.

 

(Fena/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!