VIDEO/ Opušteno u SDA nakon skandala

Novinarka: Gatački klan? Izetbegović: Protiv poljinskog? Nema, je li Denise?! Upravo je kajmaka iz Gacka donio...

Front04.03.20, 09:18h

Novinarka: Gatački klan? Izetbegović: Protiv poljinskog? Nema, je li Denise?! Upravo je kajmaka iz Gacka donio...
Poslušajte odogovor naa novinarski upit da li ima li klanova unutar SDA

 

 

Lider SDA Bakir Izetbegović juče je sa članovima Kolegija stranke održao pres konferenciju na kojoj su iznijeli zaključke o aferi 'Asim Sarajlić', a koju je razotrkio načelnik Općine Novi Grad, mladi SDA-ovac Semir Efendić.

 

VEZANI TEKST: Bakir Izetbegović našao 'olakotnu' okolnost: Sarajlić je branio BiH, ne treba to izgubiti iz vida... A evo šta se sprema Efendiću zbog objave snimka!

 

Izetbegović je rekao, između ostalog, da će Etički odbor ove stranke postupati kao komisija, te ispitati odgovornost svih aktera vezanih za objavljivanje snimka razgovora u kojem su učestvovali Asim Sarajlić, potpredsjednik SDA u ostavci, kantonalni zastupnik Sabahudin Delalić, Muhamed Šehović i "delegat" , te izvještaj dostaviti stranačkom Predsjedništvu.

 

VEZANI TEKST: Konačni obračun u SDA: Kako je pukla tikva između porodice Izetbegović i braće Čampara i Zvizdića? Grudva je krenula sa Asimom...

 

Na novinarski upit da li ima li klanova unutar stranke, Izetbegović je odgovorio kroz šalu:

 

- Ja mislim da nema. Je li tako, Denise – pitao je Izetbegović stranačkog kolegu okrećući se prema Zvizdiću.

 

- Koji klanovi, "gatački" i "poljinski", je li? Ovaj "gatački klan“, upravo je nekog kajmaka iz Gacka donio, možda je previše kaloričan i daje snagu – kazao je kroz smijeh Izetbegović.

 

Pogledajte kako je tekao razgovor na snimku ispod od 04:00 minute.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

*************************************************

Gledaj bonus video... DEPO TV!

 

 
 


Komentari - Ukupno 46

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još