Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS-a

'Dodik nije super dasa kako se voli predstavljati... Stenogram je potvrdio njegov izdajnički gen'

Front02.03.20, 17:01h

'Dodik nije super dasa kako se voli predstavljati... Stenogram je potvrdio njegov izdajnički gen'
Član Predsjedništva SDS je rekao da je Dodik “prvi put počinio izdaju prije više od 20 godina, a da ova odluka kojom se BiH integriše ka NATO paktu u stvari samo definiše njegov politički kod”

 

Sada vidimo da je Dodik jedan obični lažljivac i da on nije nikakav super dasa kako sebe voli da predstavlja već čovjek koji u sebi nosi izdajnički politički gen, istakao je član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica komentarišući stenogram sa sastanka članova Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte.

 

– Poslije objavljenog stenograma Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte, jasno je zašto Dodik ima neodoljivu potrebu da svaki put kada mu se ukaže prilika u javnosti prepričava neke događaje u kojima on predstavnike velikih sila tjera u mišiju rupu – naveo je Govedarica.

 

Član Predsjedništva SDS je rekao da je Dodik “prvi put počinio izdaju prije više od 20 godina, a da ova odluka kojom se BiH integriše ka NATO paktu u stvari samo definiše njegov politički kod”.

 

– Stoga je u pravu gospodin Šarović kada kaže da izdajnik ne može biti ništa drugo nego izdajnik. Кada čovjek čini izdaju to radi isključivo iz ličnog interesa i pri tom ga ne zanima kakve će to posljedice imati po narod i državu. On je svjestan da dolazi vrijeme donošenja teških odluka po Republiku Srpsku. Te obaveze je preuzeo na sebe i jasno mu je da do tada mora sve političke partije staviti pod svoju kontrolu, a one koje mu to ne dozvole mora devastirati – nagalasio je Govedarica, saopšteno je SDS.

 

On je dodao da u ovom momentu kada bude donosio takve odluke Dodik je svjestan da Republika Srpska ne smije imati alternativu i da samo tako može počiniti konačnu izdaju i ostati nekažnjen.

 

– Zato je nedavno rekao da je njegov posao da uništi opoziciju – zaključio je Govedarica.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!