ŠAROVIĆ NAKON OBJAVE STENOGRAMA

'Izdajnik ostaje izdajnik! Sada se vidi da je Dodik znao šta potpisuje... Neka se povuče iz Predsjedništva BiH!

Front01.03.20, 13:21h

'Izdajnik ostaje izdajnik! Sada se vidi da je Dodik znao šta potpisuje... Neka se povuče iz Predsjedništva BiH!
Dodik je priznao da pristaje na ANP i time trasirao put BiH ka NATO. Stenogram je dokaz da je Dodik bio svjestan da potpisuje Nacionalni godišnji plan – istakao je Šarović

 

 


Najmanje što se od Milorada Dodika očekuje, nakon što je procurio stenogram sa sastanka članova Predsjedništva BiH sa ambasadorima Kvinte, jeste da se povuče sa pozicije člana Predsjedništva BiH – kazao je danas predsjednik Srpske demokratske strake (SDS) Mirko Šarović.


Optužio je Dodika za izdaju.


- Izdajnik ostaje izdajnik! Sada je potpuno jasno i nema više mogućnosi da se krije. Dodik je priznao da pristaje na ANP i time trasirao put BiH ka NATO. Stenogram je dokaz da je Dodik bio svjestan da potpisuje Nacionalni godišnji plan – istakao je Šarović.


Pozvao je Dodika na odgovornost za izdaju i dvomjesečno skrivanje istine od građana Republike Srpske, saopćeno je iz SDS-a.


- Sada bi morali reagovati i oni koji su mu vjerovali i oni koji su ga do sada podržavali – kazao je Šarović.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još