VIDEO/ DRAŠKO PONOVO U SARAJEVU

Stanivuković: U Srebrenici i Jasenovcu je bio veliki zločin! Ne bježim od prošlosti... Hadžifejzović: Zar nije bio genocid?!

Front29.02.20, 10:32h

Stanivuković: U Srebrenici i Jasenovcu je bio veliki zločin! Ne bježim od prošlosti... Hadžifejzović: Zar nije bio  genocid?!
Mladi bh. političar iz Banjaluke, Draško Stanivuković, za dio javnosti kontraverzan u svojim stavovima, ponovo je gostovao u Sarajevu, u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića, i odgovarao na brojna vruća pitanja...

 

 


Ljudi koji vode Srbiju, nisu Srbija, oni koji vode RS, nisu RS! Dodik mi je rekao:Ako hoćeš da vladaš, da bi bio vođa, moraš biti dobar sa Crkvom, Srbijom i Rusijom!


Pa, jesi li dobar s njima?  


Skupština RS-a je slika Dodikovih psihičkih problema, on je pukao, pući će i njegova politika! Njegov cilj je da bude Prvi, a narod RS zadnji! 


Naš cilj je da on padne! Pao je u RS-u jer je potpisao ANP! Dodikova politika je šizofrena, bez kompasa, nema putanje, mogu se desiti nepredviđene situacije!


Dodiku u očima vidim strah! Dok mi vanredno na Skupštini pričamo, njegovi redovno hapaju! Uzimaju pare na registraciji automobila!


Haški tribunal je politički sud!   


Srbija je moja država, tamo živi moj narod, prirodno je da je volim, matica iz koje potičemo! Ne postoje crnogorski jezik i crkva!


Entiteti trebaju ostati, ja se borim za ćirilicu, nema je u Banjaluci! Srbin sam, pravoslavac, trebalo bi biti više litija kao podrška ljudima u Crnoj Gori, ali nisam protiv drugih ljudi, što se mene tiče, hodže ne arlauču sa džamija!


Ne gubim ništa od građanskog ako imam identitet nacionalnog. Biću kandidat za gradonačelnika Banjaluke...


Mladi bh. političar iz Banjaluke, Draško Stanivuković, za dio javnosti kontraverzan u svojim stavovima, ponovo je gostovao u Sarajevu, u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića, a o čemu je sve govorio pred kamerama, pogledajte u priloženom videu...

 

 

(Face TV/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 52

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još