Ko je dobio 50 miliona?

Otvoren testament Kirka Douglasa: Sinu Michaelu nije ostavio ništa!

Showbizz24.02.20, 12:27h

Otvoren testament Kirka Douglasa: Sinu Michaelu nije ostavio ništa!
Douglas zakladu glumac je osnovao sa ženom Anne davne 1964. godine, a cilj mu je humanitarnim djelovanjem bio pomoći raznim udrugama


Kirk Douglas preminuo je ranije ovog mjeseca u dobi od 103 godine, a iza sebe je ostavio tri sina i suprugu Anne (100). Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 61 milijun dolara, a danas Mirror javlja, a prenosi Slobodna Dalmacija, kako je imovina podijeljena.

 

Čak 50 milijuna legendarni je glumac ostavio raznim humanitarnim udrugama Douglas zaklade, među kojima su se našle i stipendije za studente St. Lawrence sveučilišta, ali i dječja bolnica u Los Angelesu.


Među onima koji su se našli u oporuci nije završio Kirkov sin Michael, čije se pak bogatstvo procjenjuje na 300 milijuna dolara.

 

"Svijetu je on bio legenda, glumac koji je na ekranima bio prisutan od zlatnog doba Hollywooda i onaj koji je poživio do svojih zlatnih godina, humanitarac koji je vjerovao u pravdu i postavio ciljeve za sve nas", napisao je Michael Douglas povodom očeve smrti.

 

Ostatak bogatstva legenda je američke kinematografije ostavila članovima obitelji, supruzi Anne i sedmero unučadi. Douglas zakladu osnovao je s Anne davne 1964. godine, a cilj mu je humanitarnim djelovanjem bio pomoći raznim udrugama.


"Jedna od najvećih i najstarijih privatnih humanitarnih udruga, naša je Zaklada posvećena pomaganju onima koji sami sebi nisu u mogućnosti pomoći", stoji na web stranici Douglasove zaklade.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još