Uvode se dodatne linije

Sa Tuzlanskog aerodroma krajem marta letovi za tri nove destinacije

Biznis Klub23.02.20, 09:59h

Sa Tuzlanskog aerodroma krajem marta letovi za tri nove destinacije
U prvoj polovini juna pa do druge polovine septembra 2020. godine, sa aerodroma Tuzla, počinju i turistički čarter letovi za Antaliju, utorkom i petkom

 

Sa Aerodroma Tuzla građanima je trenutno na raspolaganju 12 linija, a s početkom ljetnog reda letenja, krajem marta, taj broj će biti povećan na 15 linija. Početkom juna počinju i turistički charter letovi za Antaliju, kazali su Feni sa Međunarodnog aerodroma Tuzla.

 

Sa Tuzlanskog aerodroma trenutno se saobraća na dvanaest redovnih linija.

 

Destinacije su: Dortmund, Cologne, Friedrichshafen, Berlin Schonefeld, Baden - Baden, Memmingen i Frankfurt Hahn (Njemačka), Billund (Danska), Eindhoven (Nizozemska), Basel Mulhouse (Francuska) te Gothenburg i Malmo (Švedska).

 

Sa početkom ljetnog reda letenja, tačnije od 29. marta počinju redovni letovi za: Beč (Austrija) te Vaxjo i Stockholm (Švedska), potvrdila je Feni rukovodilac Sektora saobraćaja i usluga u zračnom prometu Aerodroma Tuzla Edina Šišić.

 

U prvoj polovini juna pa do druge polovine septembra 2020. godine, sa aerodroma Tuzla, počinju i turistički čarter letovi za Antaliju, utorkom i petkom, naglasila je Šišić.


(FENA/dg)Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!