DOK TRAJE NOVA KRIZA U BIH

Dogovori između SBB-a i SDP-a: Sastali se Radončić i Nikšić, zaključili da imaju veoma slične poglede na...

Front21.02.20, 16:37h

Dogovori između SBB-a i SDP-a: Sastali se Radončić i Nikšić, zaključili da imaju veoma slične poglede na...
Fahrudin Radončić je, također, u svojstvu ministra sigurnosti BiH, razgovarao s Nerminom Nikšićem, predsjednikom Zajedničke komisije za nadzor nad radom Obavještajnо-sigurnosne agencije BiH (OSA)

 

 


Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić primio je danas predsjednika SDP-a Nermina Nikšića. Ovom prilikom konstatirani su veoma slični pogledi na uzroke i krivce novonastale krize u Bosni i Hercegovini, o čemu su se stranački lideri već očitovali u javnim istupima.


Fahrudin Radončić je, također, u svojstvu ministra sigurnosti BiH, razgovarao s Nerminom Nikšićem, predsjednikom Zajedničke komisije za nadzor nad radom Obavještajnо-sigurnosne agencije BiH (OSA).


Naznačena je iznimna važnost jačanja kapaciteta obavještajnog i sigurnosnog sektora naše države, naročito što se, kao društvo, suočavamo s teškim sigurnosnim izazovima koje sa sobom nose migrantska kriza i povratak bh. građana sa stranih ratišta, saopćeno je iz Press centra SBB-a.


Više detalja sa ovog sastanka za sada nije pušteno u javnost.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još