Opet frka oko lidera SNSD / video

Đukanović nazvao Dodika i zaprijetio: Ako doneseš Deklaraciju, nema ti ulaska u Crnu Goru

Front21.02.20, 12:58h

Đukanović nazvao Dodika i zaprijetio: Ako doneseš Deklaraciju, nema ti ulaska u Crnu Goru
Deklaraciji o položaju Srba u Crnoj Gori, koja je bila u skupštinskoj proceduri, danas nije izgalasana u NSRS, jer je nisu podržali poslanici skupštinske većine predvođene SNSD-om

 


Milo Đukanović je zvao Milorada Dodika telefonom i saopštio mu da će poslanicima SNSD, kao i njemu biti zabranjen ulazak u Crnu Goru, ukoliko podrže Deklaraciju o pravima Srba u Crnoj Gori u NSRS.

 

Ovo je u emisiji Puls BN TV rekao bivši predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica, a prenosi Oslobođenje.ba.

 

 

 

"Prema informacijama koje ja imam sinoć je Đukanović telefonom pozvao Dodika i rekao mu da će ukoliko se desi takva deklaracija, biti zabranjen ulazak svim SNSD-ovim poslanicima u Crnu Goru, da neće moći da dođu ni kao turisti, te da neće imati pristup svojoj imovini, koju očito imaju u toj državi", rekao je Govedarica.

 

Takođe, kako novodi Govedarića, Đukanović je upozorio i Dodika da je pitanje i da li će i on (Dodik) u naredom periodu moći da uđe u Crnu Goru.


"Prema mojim saznanjima Dodik je danas pozvao svoje poslanike i rekao da ne mogu glasati za Deklaraciju koju je predložio poslanik u Klubu SDS u NSRS Nebojša Vukanović", kazao je Govedarica u emisiji Puls BN TV.


Deklaraciji o položaju Srba u Crnoj Gori, koja je bila u skupštinskoj proceduri, danas nije izgalasana u NSRS, jer je nisu podržali poslanici skupštinske većine predvođene SNSD-om.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/jk)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još