Policija uhvatila bjegunca

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Studentskom centru Nedžarići

Hronika21.02.20, 07:29h

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Studentskom centru Nedžarići
Sarajevskoj policiji jučer je u 11:35 prijavljeno da je u zgradi Studentskog centra došlo do sukoba nakon čega je jedna osoba ubijena

 

 

Osumnjičeni za jučerašnje ubistvo u Studentskom centru Nedžarići u Sarajevu uhapšen je u 00.10 sati na području Butmira, Općina Ilidža,

 

Osumnjičeni je smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode, te će nakon završene kriminalističke obrade u toku dana biti predat u dalju nadležnost Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, kaže Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

 

Podsjetimo, sarajevskoj policiji jučer je u 11:35 prijavljeno da je u zgradi Studentskog centra došlo do sukoba nakon čega je jedna osoba ubijena.

 

Nakon toga na području Kantona Sarajevo i Istočnog Sarajeva policija je bila u opsežnoj višesatnoj potrazi za Sejom Tahirovićem, koji se sumnjiči da je u četvrtak ujutro u sarajevskom Studentskom centru Nedžarići usmrtio svog kolegu Almira Škrijelja sa više uboda nožem.

 

Svemu je svjedočila i jedna žena kojoj je zbog šoka pomoć pružila ekipa Hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo, te je prevezena u bolnicu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!