PRIVATNI ŽIVOT DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

Adnan Hasković: 'Aidu sam zaručio nakon deset dana veze, bio sam zreo muškarac, znao sam šta želim...'

Showbizz20.02.20, 16:48h

Adnan Hasković: 'Aidu sam zaručio nakon deset dana veze, bio sam zreo muškarac, znao sam šta želim...'
Adnan nema uspješno ispisanu samo poslovnu, nego i privatnu knjigu. Prije tri godine uplovio je u bračnu luku s lijepom Aidom, magistricom ekonomije, porijeklom iz Krajine. U oktobru 2018. postali su roditelji dječaka Rayana Alija

 


Oženio sam se u zrelim godinama, znao sam šta želim. I nije tu samo razum igrao ulogu, jednostavno se duše spoje, vi to osjetite, i jedna i druga strana, te bivate nošeni nekom čudnom energijom, nekim poletom koji je neobjašnjiv


Adnan Hasković je najzaposleniji bh. glumac u inozemstvu. U njegovom CV-u su uloge u filmovima i serijama: „Snowpiercer“, „Twice born“, „Legends“, „Reket“…, filmski set je dijelio s Penelope Cruz, Emilom Hirschom, Tildom Swinton, Seanom Beanom… 


No, Adnan nema uspješno ispisanu samo poslovnu, nego i privatnu knjigu. Prije tri godine uplovio je u bračnu luku s lijepom Aidom, magistricom ekonomije, porijeklom iz Krajine. U oktobru 2018. postali su roditelji dječaka Rayana Alija. Vjenčanje mladog para je proteklo bez medijske pompe, praktično u tajnosti. Bio je to njihov izbor. 

 

Za magazin Azra Adnan je govorio o ovom dijelu svog života i očinstvu.


Kako je izgledalo Vaše vjenčanje?


– Vjerili smo se deset dana nakon upoznavanja, a vjenčali mjesec i po poslije toga. Trebao sam da idem za Ameriku, ali desio se taj sudbonosni susret. Kako ne vjerujem u slučajnosti, predložio sam supruzi da se uzmemo i zajedno idemo, jer ja sam svakako taj put planirao. Tako je na kraju i bilo. Sačekali smo Aidinog brata, koji nije bio u BiH, vjenčali smo se u Sarajevu. Kada smo se odlučili za datum, doslovno sam za pet, šest dana organizirao sve. Tu je bio uži krug familije, prijatelji s jedne i druge strane. Koliko god želiš intimno vjenčanje, opet je bilo više od stotinu ljudi. Ali, bilo je divno, intimno, s ljudima koje mi poznajemo. I nepunih dvadesetak dana nakon vjenčanja smo otišli u Ameriku. Gdje ćeš ljepši medeni mjesec od Los Angelesa, Kalifornije, San Franciska.

 

adnan-haskovic-aida-hadzijusufovic


Kako ste upoznali suprugu Aidu?

 

– Sasvim slučajno, preko zajedničkih prijatelja. Aida je studirala, a kasnije i živjela u Sarajevu. Nekako je kliknulo među nama, neka priča. Odjednom smo u kafiću, glasna muzika, a nas dvoje pričamo tri sata. Razmijenili smo brojeve telefona, dogovorili izlazak, kafu i stvari su krenule da se odvijaju spontano.


Čime Vas je osvojila? U kom trenutku ste spoznali da je ona žena kojom ćete se oženiti?


– Oženio sam se u zrelim godinama, znao sam šta želim. I nije tu samo razum igrao ulogu, svi mi imamo svog para na zemlji. Kad se duše spoje, vi to osjetite i bivate nošeni nekom čudnom energijom, nekim neobjašnjivim poletom. Sija i jedna i druga strana. Najmanje tu ima racionalnog.

 

O prvim očinskim iskustvima te drugim detaljima iz privatnog i poslovnog života čitajte u magazinu Azra.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!