Predsjednik SDP BIHAĆ ALEN ZULIĆ

Podmeću nam i spinuju, jer nas se boje politički protivnici

Front19.02.20, 18:53h

 Podmeću nam i spinuju, jer nas se boje politički protivnici
Predsjednik SDP Bihać za DEPO Portal demantira informaciju o sukobu unutar ove općinske organizacije, te tvrdi kako se radi o strahu političkih protivnika u ovome gradu zbog trenutne snage ove političke stranke

 

Danas su mediji u Krajini objavili informaciju  kako je na sjednici Gradskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Bihać do zbog fizičkog sukoba u kojem su učestvovali zvaničnici te stranke.


Tim povodom DEPO Portal  kontaktirao je predsjednika Gradskog odbora SDP Bihać Alena Zulića, koji je za naš portal dao sljedeću izjavu:


- Riječ je klasičnom podmetanju jednog trećerazrednog lokalnog portala i spinovanju u funkciji politike. SDP Bihać ovih dana se sprema za naredni lokalne izbore i ovdje se više radi o strahu politčkih protivnika od nas uoči izbora koji dolaze.


Podjećanja radi, objavljeno je kako je predsjednik Gradskog odbora SDP-a Bihać Alen Zulić fizički nasrnuo na potpredsjednika gradske organizacije SDP-a u Bihaću Admira Čavkića.

 

(DEPO Portal/ak)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!