Nonšalantna diva odgovorila

Josipa Lisac nakon kritika: 'Morala sam rano ustati, to je za mene strašno... Dižem se oko 11 sati, bilo me je tako strah'

ŽENA iN19.02.20, 11:39h

Josipa Lisac nakon kritika: 'Morala sam rano ustati, to je za mene strašno... Dižem se oko 11 sati, bilo me je tako strah'
Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi, rekla je glazbena diva

 

Glazbena diva Josipa Lisac juče je uoči Milanovićeve prisege otpjevala hrvatsku himnu 'Lijepa naša' i time zapravo započela svečanost inauguracije na Pantovčaku.

 

Iako iza sebe ima nebrojene nastupe, izvedba hrvatske himne na inauguraciji novog predsjednika ostavila je snažan dojam na Josipu Lisac, prenosi 24sata.hr .


- Ovo je bio svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi, rekla je glazbena diva za 24 sata.


Josipa je himnu otpjevala uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića. On kaže da su suradnju čekali dugo te da su je ostvarili na najvišem nivou.


- Oboje komentiramo kako već danima sanjamo himnu. Jako nam je bilo stalo. Nadamo se da će se to svidjeti gledateljima - rekao je Zvjezdan za 24 sata, a Josipa se našalila: - Nekima se neće svidjeti, no to je sloboda.


Josipi se svidjelo prvo predsjednikovo obraćanje.


- Treba voljeti svoju zemlju, biti slobodan u njoj, treba stvarati u njoj. Voljeti sebe i sve oko sebe, rekla je Josipa Lisac.

 

(24sata.hr/DEPO PORTA/BLIN MAGAZIN/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!