Srbija

Vučić najavio parlamentarne izbore u martu: 'Biće to najduža izborna kampanja'

Front18.02.20, 09:50h

Vučić najavio parlamentarne izbore u martu: 'Biće to najduža izborna kampanja'
Vučić je izjavio da trpi napade svojih političkih protivnika iz razloga lične mržnje, ali i zbog toga što vodi neovisnu politiku Srbije, kao i politiku vojne neutralnosti i podršku srpskom narodu u regiji

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će parlamentarne izbore u Srbiji raspisati početkom marta.

 

"Početkom marta raspisat ću izbore i bit će to najduža izborna kampanja, od gotovo dva mjeseca", izjavio je predsjednik Srbije, kojeg jutros prenose srbijanski mediji.

 

On je dodao da će svi koji sudjeluju na izborima imati vremena da se predstave na svim medijima, na sve načine, po svim pravilima, da govore o svojim programima.

 

On je poručio građanima da prilikom odlučivanja za koga će glasati gledaju ko je šta uradio i ko šta može da uradi. Vučić je izjavio da trpi napade svojih političkih protivnika iz razloga lične mržnje, ali i zbog toga što vodi neovisnu politiku Srbije, kao i politiku vojne neutralnosti i podršku srpskom narodu u regiji.

 

(FENA/md)

 

 Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!