Dragan Čović u Ljubuškom

Od BiH nema ljepšeg mjesta za život! Izborit ćemo se mi za potpunu jednakopravnost, u to ne sumnjajte

Front17.02.20, 20:19h

Od BiH nema ljepšeg mjesta za život! Izborit ćemo se mi za potpunu jednakopravnost, u to ne sumnjajte
Stvorit ćemo mi ambijent s našim prijateljima, da se u BiH može živjeti i graditi dom i domovina BiH jer, uvjeren sam, da nigdje ljepšeg mjesta nema za život, poručio je Čović

 

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je u ponedjeljak na svečanosti obilježavanja Dana Grada Ljubuškog kako je taj grad postao poželjno mjesto za život, izrazivši pritom potporu u radu ljubuškom gradonačelniku, predsjedniku Gradskog vijeća i vijećnicima.

 

- U Ljubuškom sve ono što u gospodarskom, ekonomskom, prometnom planu činimo, pretvorilo je ovo hercegovačko mjesto u sredinu poželjnu za život - izjavio je Čović na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, naglasivši kako će ove kalendarske godine Ljubuški imati oko šest milijuna investicijskih projekata u koje će se uključiti sve razine vlasti.

 

dan-grada-ljubuski

 

U svom obraćanju, Čović se osvrnuo i na jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH, priopćio je Ured za informiranje HDZ-a BiH.

 

- Izborit ćemo se mi za potpunu jednakopravnost u BiH, u to ne sumnjajte. Stvorit ćemo mi ambijent s našim prijateljima, da se u BiH može živjeti i graditi dom i domovina BiH jer, uvjeren sam, da nigdje ljepšeg mjesta nema za život - poručio je Čović.

 

Osvrnu se i na geografski položaj Ljubuškog, kazavši kako granica s republikom Hrvatskom u budućnost neće razdvajati već povezivati.

 

- Uvjeren sam da to što radimo, radimo na dobrobit svima u BiH, a želimo snažno povezati i ovih tisuću kilometara zajedničke europske granice između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, jer sam siguran, a to su već kazali, ta granice nije, kad postane Schengenska, ono što će dijeliti naš narod s dvije strane granice, nego jačati zajedništvo - kazao je Čović.

 

Predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Kvesić na početku svečane sjednice pozdravio je goste, a gradonačelnik Nevenko Barbarić uz pomoć video projekcije podnio je izvješće o učinjenom u proteklom razdoblju te je prezentirao planove za tekuću godinu.

 

Sjednici su nazočili brojni dužnosnici HDZ-a BiH zakonodavne i izvršne vlasti te brojni gosti i uzvanici iz BiH i Republike Hrvatske.

 

Na svečanoj sjednici uručena su i javna priznanja Grada Ljubuškog za 2019. godinu, stoji u priopćenju.

 

(FENA/md)

 

 Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još