VIDEO/ MISTERIOZNA SMRT STUDENTICE

Horor u Zagrebu: Beživotno tijelo crnokose djevojke nađeno umotano u tepih, susjedi u šoku pričaju šta su čuli...

Hronika16.02.20, 13:09h

Horor u Zagrebu: Beživotno tijelo crnokose djevojke nađeno umotano u tepih, susjedi u šoku pričaju šta su čuli...
- Tresem se od šoka! Mlađa ženska osoba crne kose zamotana u tepih bila je odbačena poput životinje na stepenicama prema podrumu. Glava joj je bila prema dolje, a noge prema gore. Netko ju je očito bacio i pobjegao - govori jedan od stanara

 

 


U zagrebačkom naselju Sopot stanari su u subotu pronašli tijelo djevojke zamotane u tepih.


Bbeživotno tijelo mlade i tamnokose žene omotane u tepih pronašao je u subotu oko šest sati na stubama ispred ulaza u podrum jedan od stanara. Odmah je pozvao hitnu pomoć, a u 7,30 policija je već ogradila teren i započela kriminalističko istraživanje, prenosi Hina.


O kome je točno riječ još se ne zna, ali kako nagađaju stanari, u pitanju bi mogla biti studentica koja je samo slučajna žrtva.


Uzrok smrti još se ne zna. Da je riječ o prirodnoj smrti, kaže predsjednik gradske četvrti Novi Zagreb – istok Milenko Arapović, policija bi to najvjerojatnije odmah potvrdila. "Kako se sve dogodilo u sumnjivim okolnostima, istraga će potrajati", kaže Arapović. 


Kako se neslužbeno doznaje, na tijelu djevojke nije bilo otvorenih ozljeda, javlja agencija FENA.


A kako su za Jutarnji.hr ispričali žitelji Zemljakove ulice gdje se zločin dogodio, čuli su žestoku svađu dvojice muškaraca, ali i neki vrisak ženske osobe.


- Buka je dopirala iz prizemlja zgrade. Ne znam je li iz stana u prizemlju ili podrumskih prostorija. Nekad se znaju skupljači stare krame, ali i lopovi povlačiti po ulazima. Još uvijek ne znamo što se dogodilo. Policija ne govori ništa, nego ne prestaju defilirati ulazom i skupljati dokazni materijal - rekla je za Jutarnji jedna stanarka Zemljakove.


- Tresem se od šoka! Mlađa ženska osoba crne kose zamotana u tepih bila je odbačena poput životinje na stepenicama prema podrumu. Glava joj je bila prema dolje, a noge prema gore. Netko ju je očito bacio i pobjegao. Osobno buku nisam nikakvu čuo, nego me probudio susjed koji je po stubištu zvonio u potrazi za ključem od podruma radi policijskog očevida - otkriva za Jutarnji stanar ulaza u kojem je pronađeno beživotno tijelo žene.

 


Drugi susjed otkriva kako se kod njihove zgrade u parkiću inače preko dana zna okupljati mladež iz obližnje srednje škole.


- Tu prave buku, piju, smiju se. Umjesto da su na nastavi. A onda često dernek s klupe nastave u podrumu pa odu. Taj podrum su inače dvije prostorije gdje je i onaj donji dio za lift. A sam ulaz je pun podstanara. Kroz stanove defiliraju novi ljudi kao na kolodvoru svako malo. Ne znam je li ta osoba možda u našem ulazu živjela - pojašnjava drugi susjed.


Policijski očevid kriminalisti su iz podrumskog dijela zgrade preselili na predio ispred ulaza gdje su iznijeli tijelo preminule ženske osobe.


- Skinuli su s nje svu robu i odnijeli valjda na vještačenje. Ostala je u donjem rublju i čarapama. Na tijelu navodno nema vidljivih ozljeda pa se pretpostavlja kako je možda žena umrla na neki drugi način negdje te su se prijatelji uplašili i odlučili riješiti leša. Strašno i bešćutno kuda ide ovaj svijet - ogorčeno će stanarka Zemljakove.


Više detalja i fotografija sa mjesta tragedije pogledajte ovdje.

 

(FENA/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još