Naoružan i opasan

Policija raspisala potjernicu za ubicom oca iz Brčkog

Hronika14.02.20, 18:39h

Policija raspisala potjernicu za ubicom oca iz Brčkog
Iz Tužilaštva Brčko distrikta juče je saopšteno da se provodi uviđaj, saslušavaju se mogući svjedoci i provode druge istražne radnje usmjerene na dokazivanje ovog zločina kao i da je naređena obdukcija tijela žrtve

 

Policija Brčko distrikta BiH još traga za Daliborom Jovičevićem (35) koji je iz automatske puške nakon svađe izrešetao svog oca Slavišu (63) u njihovoj porodičnoj kući u Novom Naselju u Brezovom Polju kod Brčkog.


Za njim je raspisana potjernica, a smatra se opasnim i naoružanim, prenosi Srpskainfo.com.

 

– Stoga pozivamo i molimo sve građane da, ukoliko posjeduju bilo kakvu informaciju o lokaciji na kojoj se ova osoba nalazi, odmah jave na brojeve telefona 122 i 049/233-200 ili najbližoj policijskoj stanici – kažu iz brčanske policije.


Iz Tužilaštva Brčko distrikta juče je saopšteno da se provodi uviđaj, saslušavaju se mogući svjedoci i provode druge istražne radnje usmjerene na dokazivanje ovog zločina kao i da je naređena obdukcija tijela žrtve.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!