Tragali za njim od 7. februara

Srpski kuhar i TV zvijezda nestao u Zagrebu, pronađen u zatvoru u Sloveniji! Sestra u šoku: 'On čak nije ni pušač'

Hronika14.02.20, 10:07h

Srpski kuhar i TV zvijezda nestao u Zagrebu, pronađen u zatvoru u Sloveniji! Sestra u šoku: 'On čak nije ni pušač'
Kada sam jutros putovala za Zagreb dobila sam informaciju da je Dejan pronađen i da je u Mariboru u zatvoru, potvrdila je sestra poznatog kuhara

 

Kuhar i TV zvijezda Dejan Markus, koji je 7. februara nestao u Hrvatskoj i koji je, prema pisanju hrvatskih medija, uhapšen u Sloveniji sa tri litra amfetamina u automobilu, mogao bi da se sutra tokom dana susretne sa sestrom Jelenom u pritvorskoj jedinici u Ptuju, saznaje "Blic".

 

- Kada sam jutros putovala za Zagreb dobila sam informaciju da je Dejan pronađen i da je u Mariboru u zatvoru. Hrvatska policija je to rekla Dejanovom prijatelju koji je prijavio njegov nestanak u Zagrebu. Hrvatska policija rekla mi je da je njihov dio posla završen i uputili su me tamo. Došla sam u Maribor i ušla u prvu policijsku stanicu, jer nisu mi dali informaciju ni kome ni gdje da se obratim. Jedan policajac, kojem smo objasnili situaciju, rekao je da odem u Okružni sud u Ptuju. Stigla sam u Ptuj. Međutim, bilo je već 16, 17 sati. Onda smo išla sa prijateljima u prvu dežurnu stanicu. Rekli smo im da nam je rečeno da je u petak Dejan priveden, ali oni su nam rekli da ništa ne znaju i vratili nas na Okružni sud. Oni rade od 8 ujutru - rekla je za "Blic" Jelena Markus Vučković.

 

Jelena ističe da svog brata Dejana još nije vidjela.

 

- Ako se to desilo u petak, neko je morao da bude obaviješten. Ja ga nisam vidjela, nisam dobila informaciju ni da li mogu da stupim u kontakt sa njim, ni da li je živ. Sve što budem saznala mogu da kažem ujutru - rekla je Jelena.

 

O vijesti da je njen brat uhapšen s drogom, kako je objavio Jutarnji list, kaže:

 

- Ja sam u šoku, prvi put tako nešto čujem. Dejan nije ni pušač, to nije moj brat kog znam 34 godine, prosto ne... Bitno mi je da je živ i zdrav i da ga vidim, da mogu da mu pomognem. Dejan je neko ko nije znao da uđe u konflikt. Mi smo svi ovdje zgranuti, nikad u životu mi ne bi palo na pamet tako nešto...

 

Da podsjetimo, Dejan Markus posljednji put je viđen z. februara, kada je njegov prijatelj iz Zagreba prijavio njegov nestanak. Četiri dana ranije, 3. februara, bio mu je rođendan i tada je posljednji put bio u kontaktu sa sestrom Jelenom.

 

U stanu u kojem je boravio u naselju Trešnjevka u Zagrebu ostale su mu sve stvari, a frižider je bio pun. Jedino nije bilo njegovih ličnih dokumenata i mobilnog sa hrvatskim brojem, jer bez tih stvari nigdje ne odlazi. Prema riječima njegove sestre, Dejan je stanodavcu kazao da će možda ići u Split na manifestaciju vina i da će se vratiti u subotu uveče. Ali, nije se vratio ni u subotu, ni u nedjelju. Prijatelji su prijavili njegov nestanak u srijedu.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

*************************************
Bonus VIDEO... Gledaj DEPO TV!

 

 
 


Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još