video/ iskreno o svojim počecima

Edin Forto: Ja sam ušao u politiku zbog redukcija vode i shvatio sam...

Front10.02.20, 11:48h

Edin Forto: Ja sam ušao u politiku zbog redukcija vode i shvatio sam...
Pored života u Americi, svojih prethodnih poslova u novinarstvu i statusa urednika, diplome marketinga i zanimljivog hobija (DJ), pitali smo bivšeg premijera šta je to njega zapravo odvelo u politiku i zašto

 

Jutros u emisiji Udri muški gost je bio Edin Forto, bivši premijer KS. Razgovarao je o aktuelnim temama po pitanju Vlade Kantona Sarajevo, te kao i o povodima zbog kojh se bivši premijer odlučio učestvovati u politici.

 

Pored života u Americi, svojih prethodnih poslova u novinarstvu i statusa urednika, diplome marketinga i zanimljivog hobija (DJ), pitali smo bivšeg premijera šta je to njega zapravo odvelo u politiku i zašto.

 

“Ja sam ušao u politiku zbog redukcija vode. Ja živim u dijelu grada koji je među prvima ostao bez vode u noćnim satima i pokušao sam istražiti šta se zapravo dešava. Shvatio sam da ne može biti politički problem nedostatak vode, to ne može biti politika”, poručio je Forto.

 

Pogledajte kompletan videoprilog:

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 45

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još