SDP ZGROŽEN NOVIM NAPADOM NA NEBOŠNJAKE U SARAJEVU

Iako je Igor Stojanović maloljetni borac Armije RBiH, dokazani patriota, za SDA to nije dovoljno! Nećeta nam začepiti usta!

Front10.02.20, 11:17h

Iako je Igor Stojanović maloljetni borac Armije RBiH, dokazani patriota, za SDA to nije dovoljno! Nećeta nam začepiti usta!
žimo javno izvinjenje Elvisa Kondžića, ali i SDA, jer su ovim uvrijedili sve pripadnike Armije BiH koji su, zajedno sa Igorom Stojanovićem, branili državu Bosnu i Hercegovinu - navodi se u reagiranju SDP-a

 

 

KO SDP BiH Sarajevo najoštrije osuđuje ponovni napad SDA na SDP-ovog šefa Kluba zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo Igora Stojanovića.

 

Jučerašnja objava na društvenoj mreži Facebook od strane Elvisa Kondžića, šefa kabineta predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, kojom se šef Kluba poslanika u Skupštini Kantona Sarajevo Igor Stojanović izjednačava sa Miloradom Dodikom, u najmanju ruku je ogavna, ali također pokazuje da SDA ne odustaje od napada na nebošnjake u Sarajevu.


Iako je Igor Stojanović maloljetni borac Armije RBiH, dokazani patriota države Bosne i Hercegovine, za SDA to nije dovoljno jer ne pristaje na patriotizam po njihovoj mjeri.


Stojanović je postao meta SDA onog trenutka kada je u Skupštini Kantona Sarajevo počeo postavljati neugodna pitanja u vezi kriminala SDA-ovih dužnosnika, kao i inicirati sjednicu na kojoj bi se raspravljalo o katastrofalnim uslovima liječenja i odlasku kadrova na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.


Tražimo javno izvinjenje Elvisa Kondžića, ali i SDA, jer su ovim uvrijedili sve pripadnike Armije BiH koji su, zajedno sa Igorom Stojanovićem, branili državu Bosnu i Hercegovinu.


Također, ovim putem im poručujemo da neće ni Igoru ni ostalim SDP-ovkama i SDP-ovcima začepiti usta svojim prijetnjama, lažima i medijskim harangama, jer građa i naše zemlje zaslužuju da čuju istinu o svemu onome što oni godinama rade suprotno interesima istih.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 121

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još