ONA SVAKI DAN KUHA, DOK SANJA O POVRATKU GLUMI

Nisu dugo izdržali u luksuznoj vili: Tek se smjestili, a princ Harry i Meghan Markle već se sele...

Lifestyle08.02.20, 19:48h

Nisu dugo izdržali u luksuznoj vili: Tek se smjestili, a princ Harry i Meghan Markle već se sele...
Kanađani nisu previše oduševljeni dolaskom kraljevskog para u njihovu zemlju i činjenicom da će morati izdvajati novac za njihovo osiguranje

 

 

Princ Harry i Meghan Markle tek su se smjestili u Vancouveru u luksuznoj vili koju su uzeli u najam, a već traže novi dom dalje od Kanade. 


Kanađani nisu previše oduševljeni dolaskom kraljevskog para u njihovu zemlju i činjenicom da će morati izdvajati novac za njihovo osiguranje, pa vojvoda i vojvotkinja od Sussexa traže novu kuću u Los Angelesu. 


Meghan voli Kanadu jer je tu provela nekoliko godina dok je snimala seriju "Suits", a u Los Angelesu živi njezina mama Doria koja joj je bila najveća podrška  u odluci da se odrekne kraljevskih dužnosti. 

 

vila-kanada-meghan-harry-2


Meghan i Harry angažirali su agente nekretnina da im pronađu idealnu kuću u Los Angelesu, a dok su u Vancouveru žive povučeno i rijetko izlaze iz kuće jer se ne žele susresti s paparazzima.  


- Meghan svaki dan kuha, oboje vježbaju jogu, po imanju šeću svoje pse i jednostavno uživaju sa sinom Archiejem - izjavio je izvor blizak paru. 


Los Angeles smatraju idealnim mjestom za njihov životni stil, a tamo bi i Meghan bila bliže filmskim ponudama jer navodno se želi vratiti glumi. 


Meghan je na svom blogu, koji je ugasila kada je postala članica kraljevske obitelji, često  pisala kako obožava život u Kaliforniji. 


-  Ja sam djevojka Kalifornije koja živi prema pravilima da joga, plaža ili nekoliko avokada mogu riješiti sve vaše probleme - napisala je jednom prilikom. 

 

(Večernji.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!