VIDEO/ Od ponedjeljka u 20h na YouTubeu

Povratak (otpisanog) Bakira Hadžiomerovića: 'Politbiro' - nije replika '60 minuta', ali je nešto još bolje

Mediji07.02.20, 12:24h

Povratak (otpisanog) Bakira Hadžiomerovića: 'Politbiro' - nije replika '60 minuta', ali je nešto još bolje
Kada se na jedno mjesto stave sve budalaštine koje političari izjavljuju, kada se saberu sve izjave u posljednjih deset dana, onda se tek vidi da nas prave, u najmanju ruku, budalama. Ne postoji nikakva odgovornost za izgovorene gluposti, kaže za DEPO Portal Hadžiomerović

 

 

Poznati novinar i autor kultnog političkog magazina „60 minuta“ nakon višegodišnjeg odsustovanja sa TV ekrana, pokreće od ponedjeljka svoju satiričnu emisiju „Politibiro“

 

"Politbiro", novi projekat Bakira Hadžiomerovića, bit će emitirana na YouTubeu svakog ponedjeljka u 20 sati.

 

- Imamo puno dijaloških emisija u kojima se izmjenjuju razni gosti, imamo informativne emisije, ali fali jedan ovakav kontekst u kojem se na satiričan način objašnjava sve što se dešava. Kada se na jedno mjesto stave sve budalaštine koje političari izjavljuju, kada se saberu sve izjave u posljednjih deset dana, onda se tek vidi da nas prave, u najmanju ruku, budalama. Ne postoji nikakva odgovornost za izgovorene gluposti - kaže za DEPO Portal Hadžiomerović.  

 

Producent emisije je FIST, produkcijska kuća koja iza sebe ima veliki broj uspješnih TV serija (Pozitivna geografija, Lud, zbunjen, normalan, Hilmijin konak i drugi).


- Ovo nije nikakva replika „60 minuta“. Cilj je da zabavimo ljude, nemam pretenziju da se bavim istraživačkim novinarstvom – kaže autor.

 

U prvi ponedjeljak se emitira pilot snimljen prije dva mjeseca, nakon toga kreće redovna sedmična produkcija emisije koja će trajati između 20-25 minuta.

 

U emisiji će biti emitirana rubrika "Privedite osumnjičenog" u kojoj će gostovati osobe iz raznih domena društva.

 

Sretno za kolegu Hadžiomerovića i njegov novi projekat!

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još