simbolika brojeva

Objavljen datum sahrane Kobea Bryanta: Košarkaška legenda bit će pokopana sa kćerkom Giannom i ostalih sedam žrtava

Sport07.02.20, 10:23h

Objavljen datum sahrane Kobea Bryanta: Košarkaška legenda bit će pokopana sa kćerkom Giannom i ostalih sedam žrtava
Datum koji je odabran za sahranu ima simboliku, jer se radi o brojevima koje su nosili Kobe u Los Angeles Lakersima (24) i Gianna (2) u ekipi osnovne škole

 

 

 

Nekadašnja košarkaška zvijezda Los Angeles Lakersa Kobe Bryant, koji je 26. januara poginuo u helikopterskoj nesreći, prema nezvaničnim informacijama koje su plasirali Los Angeles Times i CNN, bit će sahranjen 24. februara u Los Angelesu.


S njim će biti sahranjena i njegova kćerka Gianna, te sedem preostalih žrtava helikopterske nesreće koja se dogodila na brdima Kalifornije.


Los Angeles Times se pozvao na dva anonimna izvora, a CNN na izvor blizak Bryantove porodice, ali informacija još uvijek nije zvanično potvrđena.


Datum koji je odabran za sahranu ima simboliku, jer se radi o brojevima koje su nosili Kobe u  Los Angeles Lakersima (24) i Gianna (2) u ekipi osnovne škole.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!