supruga fudbalera o zahvatu kojem se podvrgla

Leyla Hajrović završila na operaciji: Porasli su i boljeli, željela sam ih odstraniti... Kosa mi je bila krvava...

ŽENA iN06.02.20, 09:14h

Leyla Hajrović završila na operaciji: Porasli su i boljeli, željela sam ih odstraniti... Kosa mi je bila krvava...
Najteže joj je pala činjenica da će morati šišati kosu na mjestima zahvata

 

Supruga Dinamovog asa, poduzetnica i influencerica Leyla Hajrović otkriva za Gloria.hr sve o zahvatu kojem se nedavno podvrgla, no otkrila nam je i kako se provela u Omanu, te progovorila o svom odrastanju i predrasudama.


Najteže joj je pala činjenica da će morati šišati kosu na mjestima zahvata, no sve je prošlo sjajno. Priča nam to Leyla Hajrović, supruga Dinamovog asa Izeta, koja se nedavno podvrgnula rutinskom zahvatu odstranjivanja ateroma*. Čest je to problem, a Leyla je o njemu progovorila javno, na svojim društvenim mrežama, a potom i u intervjuu za Gloria.hr.

 

Straha nije bilo, kaže, svjesna je da se radi o rutinskom zahvatu pa je to bilo nešto što je - 'odradila'.

 
Ne zamara se glasinama, tuđim mišljenjima niti temama koje društvo nameće. Razmišlja drugačije, velikim dijelom i zbog toga što je odrasla u Zürichu, koji je i danas na neki način njezina baza.

 

Odjednom su počeli bolovi


Zbog suprugove karijere, Leyla je navikla na česte selidbe, no mir pronalazi ondje gdje su njezini najmiliji. Upravo tamo se oporavljala i od zahvata.

 

'Imala sam ih oko tri godine i nikada mi nisu radili probleme. Doktor mi je rekao da nema potrebe sklanjati ih dok me ništa ne boli. Zadnjih nekoliko mjeseci primijetila sam da su porasli i da me ponekad bole, bilo je jasno - željela sam ih odstraniti. U to vrijeme Izet je bio na pripremama i tih 14 dana je bilo idealno da na miru napravim zahvat bez da ga ometam', priča Leyla.

 

Veću bojazan od samog zahvata, stvarala joj činjenice da će joj možda zbog tog ošišati kosu. 'Ateromi su bili na vidljivim mjestima i strah je bio jedino prisutan u smislu toga koliko će me ošišati. Međutim, sretna sam jer se gotovo ništa ne vidi, samo su malkice skinuli kosu, tako da je sve super'.


 
Unatoč svemu, preporučila bi zahvat i drugima


Nije to nikakav bauk, kaže, no pet dana bilo je nezgodno.

 

'Kosa mi je bila krvava i koliko god sam pokušavala očistiti je, na mojoj plavoj kosi to nije bilo moguće, jer se i dalje vidjelo, a nezgodno je bilo što se kosa nakon takvog zahvata ne smije prati najmanje pet dana. Ipak, sreća je bila što sam tek neznatne bolove imala samo na dan intervencije, a nakon toga ništa. Sada još samo čekam izvaditi konce koje moram "nositi" 14 dana. No, već mi je sada lakše kada znam da više nemam aterome i da su bolovi stvar prošlosti. Svakome tko ima takve poteškoće preporučila bih neka ih ukloni čim ih počne osjećati. Bez brige', dodaje Hajrović.

 

Prije negoli se podvrgnula zahvatu, Leyla je sa suprugom otišla na putovanje u Oman. Bilo je, kaže, fantastično.

 

'Bili smo s još dva para s kojima se družimo godinama. Uživali smo četiri dana u prirodi u planinama, a onda na moru. Ovaj odmor bio je prava relaksacija, bez shoppinga, stresa ili trčanja po gradu. Zbog toga smo se baš na Oman i odlučili', kaže.

 

Kako tamo nikada nisu bili, a sredina je to koja ih je privukla jer nije toliko razvikana kao što je to, primjerice, Dubai.

 

'Tu su planine, brda, more i priroda. Turizam nije još toliko razvijen kao u Dubaiju. Zna se da Izet i ja obožavamo Dubai i već osam godina tamo putujemo, ali više ne volimo ići zimi jer je previše turista, pogotovo sportaša. Svi su tamo, svi idu na ista mjesta i svi su pod stresom, u gužvama. To za mene više nema veze s odmorom. Zato više volimo tamo ići ljeti, opuštenije je'.

 

Odmor je to koji joj uvijek dobro dođe, a pogotovo nakon napornog poslovnog tempa.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

******************************

 

Bonus video... Gledaj DEPO TV!

 

 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još