folk zvijezda iskreno

Dragana Mirković otkrila koliko je muškaraca imala prije Tonija: Bilo me je sramota šta će narod reći!

Showbizz29.01.20, 17:18h

Dragana Mirković otkrila koliko je muškaraca imala prije Tonija: Bilo me je sramota šta će narod reći!
Ona i Toni su se vjenčali 28. septembra 2000. godine u Beču, i to samo u opštini

 


Dragana Mirković kaže da joj je suprug Toni Bijelić četvrti i posljednji muškarac sa kojim je spavala. Pjevačica objašnjava da nije imala mnogo partnera zato što se bojala da neko za nju ne pomisli da je laka žena.

 

– Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam – kaže folk pjevačica i nastavlja:

 

– Nisam željela da ljudi pričaju “sad je sa ovim, pa je sada sa onim”… Bilo me je sramota šta će narod reći i možda me je to sputavalo da u životu imam više partnera.

 

– Umijem žestoko da se zaljubim, a da vremenom baš zavolim partnera. Posljednji momak kojeg sam imala prije Tonija nije bio osoba za brak, iako sam ja to mislila. To me je baš ražalostilo, ali kada pogledam sa ove distance, ne žalim. Presrećna sam što je Toni ušao u moj život. On je moja prava ljubav, sa njim mogu i na kraj svijeta – iskrena je Dragana.

 

dragana-i-toni

 

Jedina Draganina veza poznata široj javnosti bila je ona sa estradnim menadžerom Zoranom Bašanovićem. Oni su bili u ljubavi tokom devedesetih i tada su se tajno vjenčali u Americi.

 

– Dragana i ja smo sklopili brak u jednoj kapeli u Las Vegasu, ali to vjenčanje nije nigdje zavedeno i ne važi – otkrio je jednom prilikom Bašanović, koji je prije veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom kolegicom Mirom Škorić.

 

Ona i Toni su se vjenčali 28. septembra 2000. godine u Beču, i to samo u opštini.

 

– Sve to je proteklo skromno. Naša zemlja je bila pod sankcijama, pa niko od moje familije nije mogao da dođe jer nisu dobili vizu. Zbog toga smo imali malo gostiju na vjenčanju. Čak i Tonijeva familija je bila spriječena da dođe, tako da nas je bilo svega dvadesetak – priča ona.

 

Folk zvijezda objašnjava da joj je, uprkos tome što porodica nije bila uz nju na vjenčanju, taj dan ostao u najljepšem sjećanju.

 

– Bez obzira na to što su mi na vjenčanju nedostajali najvoljeniji, ipak je to bilo najljepši dan u mom životu. Jednostavno, bila sam srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – zaključuje Mirkovićeva.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još