Video/ Sjednica u toku

Pratite uživo: Glasanje o nepovjerenju Vladi Kantona Sarajevo

Front29.01.20, 11:15h

Pratite uživo: Glasanje o nepovjerenju Vladi Kantona Sarajevo
Kako je dogovoreno na sastanku koji su 20. januara održala dva politička bloka, Stranka demokratske akcije (SDA), Savez za bolju budućnost (SBB) i Demokratska fronta (DF) te Narod i pravda (NiP), Naša stranka (NS), Nezavisna bosanskohercegovačka lista (NBL) i samostalni zastupnici, sjednicom predsjedava Danijela Kristić (NiP)

 

Počela je redovna 20. sjednica Skupštine Kantona Sarajeva, na kojoj će se naći samo jedna tačka dnevnog reda, prijedlog za glasanje o nepovjerenju Vladi Kantona Sarajevo.

 

Kako je dogovoreno na sastanku koji su 20. januara održala dva politička bloka, Stranka demokratske akcije (SDA), Savez za bolju budućnost (SBB) i Demokratska fronta (DF) te Narod i pravda (NiP), Naša stranka (NS), Nezavisna bosanskohercegovačka lista (NBL) i samostalni zastupnici, sjednicom predsjedava Danijela Kristić (NiP).

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!