Novi nivo elitne prostitucije

Pozanta influenserica otkriva: Ovako bogati od djevojaka traže seks usluge, imaju lozinku od dvije riječi...

Lifestyle25.01.20, 16:33h

Pozanta influenserica otkriva: Ovako bogati od djevojaka traže seks usluge, imaju lozinku od dvije riječi...
Zastrašujuće je pomisliti na poruke kakve su slali meni i shvatiti da su ih vjerovatno i slali i drugim djevojkama na Instagramu

 

Zvijezde društvenih mreža svaki dan od stranaca dobijaju novčane ponude za jednu noć. Kako je otkrila jedna influenserka, Instagram je postao katalog za one koji žele takve usluge.


- To je elitna prostitucija. Zastrašujuće je pomisliti na poruke kakve su slali meni i shvatiti da su ih vjerovatno i slali i drugim djevojkama na Instagramu - rekla je zvijezda serije "Love Island" Lexy Clarkson.


Nakon emitovanja druge sezone serije "Love Island", Clarkson je dobila poziv od jedne agencije koja joj je za pet noći u Dubaiju nudila 50.000 funti. Ponuda je podrazumijevala i ugovor o tajnosti u kojem je pisalo da ne smije otkrivati ništa od onoga što mora da uradi to veče, prenosi Kurir.


Clarkson je rekla da je odbila ponudu, ali da se boji da bi "uticajne osobe" koje se bore za svoje mjesto pod suncem i koje ne dobijaju besplatne luksuzne predmete mogle da prihvate takvu ponudu kako bi održale "imidž" koji promovišu na društvenim mrežama. "Za neke je ljude to jako puno novca. Takav iznos nekima može da promijeni život", rekla je.


Zvijezda treće sezone "Love Island" Rosie Williams rekla je da joj je jednom ponuđena godišnja plata od 100.000 funti i novac za pokrivanje troškova odijevanja i kupovine modnih dodataka da bi bila partnerka jednom muškarcu u Dubaiju. Williams je novinarima BBC-a pokazala poruke koje joj je poslao muškarac iz Dubaija. "Možda ti je čudno što ti se javljam, ali s tobom želim podijeliti i važnu transakciju", piše u poruci, a Williams kaže da je "važna transakcija" uobičajena fraza koja se koristi u takvim porukama.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još