bitna je godina rođenja

Detaljni ljubavni horoskop na malo drugačiji način: Šta čeka vaš znak u kineskoj godini štakora?

Zabava25.01.20, 10:28h

Detaljni ljubavni horoskop na malo drugačiji način: Šta čeka vaš znak u kineskoj godini štakora?
U ljubavi ćete se najbolje slagati sa psom i konjem

 

Kineska nova godina slavi se 24. siječnja čime se obilježava ulazak u godinu štakora, prvi znak u kineskoj astrologiji. Što u novoj kineskoj godini na ljubavnom planu čeka znakove kineskog horoskopa, doznajte u nastavku teksta.

 

ŠTAKOR
Za rođene: 1924., 1936., 1948., 1960., 1972., 1984., 1996.

Možda ste u prošlosti patili zbog usamljenosti ili nedostatka razumijevanja, ali u ovoj godini vaš ljubavni život mogao bi se znatno i iznenada poboljšati. Mogli biste doživjeti pravu i čvrstu ljubav. Ukoliko ste već u ljubavnoj vezi ili braku, razumijevanje s partnerom bit će bolje nego što ste to ikada očekivali. Ako vaše srce još traži ljubav, velika je vjerojatnost da vam se dogodi potpuno neočekivan, ali odlučujući susret koji će promijeniti vaš život na uzbudljiv način.

U ljubavi ćete se najbolje slagati sa zecom, pijetlom i svinjom.

 

VOL
Za rođene: 1925., 1937., 1949., 1961., 1973., 1985., 1997.

U vama će se javiti jaka želja da osnažite povezanost s partnerom i da vaša životna zajednica bude sve više čvršća kako vrijeme prolazi, a okolnosti kojima ćete biti okruženi dat će vam priliku da to i učinite. Samcima će ovaj period obilježiti početak velike strasti koja bi mogla prerasti u trajnu ljubav zbog koje ćete biti spremni odreći se (barem) djelića vlastite slobode koju toliko volite. Postoji mogućnost i za brak. Općenito, u ljubavi biste mogli biti dosta zahtjevni. Pokušajte ne tražiti previše od osobe kojoj je vaša sreća najvažnija.

U ljubavi ćete se najbolje slagati sa štakorom, zmijom i pijetlom.

 

TIGAR
Za rođene: 1926., 1938., 1950., 1962., 1974., 1986., 1998.

Tigrovi koji žive s voljenom osobom osjećat će veliko zadovoljstvo u vezi koja će biti ispunjena senzualnošću i intelektualnom podudarnošću. Tigrovi koji žive sami mogu očekivati važan susret koji bi puno toga mogao promijeniti. Širom otvorite oči jer ako se zaljubite, sve su šanse da će to biti jedna predivna priča. Osjećat ćete veliku potrebu za harmonijom u ljubavnom životu te ćete dati sve od sebe da za svoju ljubav i sebe stvorite udobnu, senzualnu okolinu. Vaša ljubavna veza bit će vrlo zdrava, ali pazite se ljubomore. Imat ćete potrebu s voljenom osobom dijeliti i dobro i loše, iz dana u dan.

U ljubavi ćete se najbolje slagati sa psom i konjem.

 

ZEC
Za rođene: 1927., 1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999.

U 2020. godini vaš ljubavni život mogao bi se razviti u senzualnošću ispunjeno ozračje. Bilo da je riječ o jačem osjećaju strasti prema dugogodišnjem partneru ili privlačnosti prema nekom novom, lako ćete osjetiti ljubavni zanos. Pokušajte što intenzivnije živjeti u sadašnjem trenutku bez previše razmišljanja o budućnosti. Možete biti sigurni da će to biti najbolji način da živite svakodnevicu. Pokušajte biti realniji i ne zahtijevati previše od voljene osobe. Učinite baš suprotno i prepoznajte njezine pozitivne kvalitete. Bit ćete prilično zadovoljni da je voljena osoba uz vas u trenucima kada vam se čini da vas nitko ne razumije.

U ljubavi ćete se najbolje slagati sa svinjom i zmajem.

 

ZMAJ
Za rođene: 1928., 1940., 1952., 1964., 1976., 1988., 2000.

Pred vama je obećavajuće razdoblje ako ste u braku ili vezani u ljubavi na neki drugi način. Slobodni zmajevi bit će raspoloženi za flertovanje, ali ne i spremni da se ozbiljnije vežu za nekoga. Moguća su nerazumijevanja u komunikaciji s partnerom, ali tek za manji broj pripadnika ovog znaka. Za većinu zmajeva, ljubav će cvjetati poput rijetkog i dragocjenog cvijeta. Ako je vaše srce zauzeto, pridobit ćete divljenje partnera donoseći teške, ali neophodne odluke vezane za vaš dom. Neki slobodni zmajevi odbacit će svaku vezu koja nema budućnost. Ipak, osoba koju ćete upoznati mogla bi biti oličenje idealnog partner za vas.

U ljubavi ćete se najbolje slagati s ovcom, zmijom i majmunom.

 

ZMIJA
Za rođene: 1929., 1941., 1953., 1965., 1977., 1989., 2001.

Zmije koje žive s partnerom pokušat će u svom zajedničkom životu kombinirati različite projekte i zamisli. Za neke pripadnike znaka rođenje djeteta označit će realizaciju najljepšeg "projekta". Single zmije, ne brinite – zvijezde vas nisu zaboravile i u vašem životu pojavit će se netko novi u koga biste se mogli zaljubiti. Možda tu osobu upoznate na mjestu na kojem to najmanje očekujete. Mogla bi biti riječ i o velikoj ljubavi. Ukoliko ste već neko vrijeme zaručeni, vrlo uskoro mogli biste i sklopiti brak. Zauzeti pripadnici znaka prolazit će kroz vrlo euforično razdoblje ispunjeno večerama uz svijeće, romantičnim izletima, možda čak odete i na neko veće putovanje poput drugog medenog mjeseca.

U ljubavi ćete se najbolje slagati sa zmajem, pijetlom i volom.


KONJ
Za rođene: 1930., 1942., 1954. 1966., 1978., 1990., 2002.

Pripadnici znaka u braku ili u ozbiljnoj vezi živjet će u skladnoj zajednici što bi u njima moglo razbuktati želju za proširenjem obitelji ili da se s voljenom osobom upuste u uzbudljiva ljubavna planiranja. Ako u vašoj vezi postoje neki veći problemi i svađe, imat ćete izvrsnu priliku da ih riješite, pomirite se i počnete iznova. Slobodne konje zanimat će samo susreti koji bi mogli prerasti u nešto ozbiljno. I to bi se lako moglo ostvariti jer veza koja ima budućnost vidljiva je na vašem ljubavnom horizontu. Dobro raspoloženje i duhovitost bit će važan dio odnosa s partnerom. U takvom toplom okruženju bit će i puno osjećaja zadovoljstva.

U ljubavi ćete se najbolje slagati s tigrom, ovcom i zmijom.

 

KOZA
Za rođene: 1931., 1943., 1955., 1967., 1979., 1991., 2003.

Ljubavna rutina bit će vaš najveći neprijatelj u ovoj godini. Bez obzira na to koliko ste vezani za svoje navike, svakodnevna rutina će vas činiti potištenima i osjetit ćete želju da promijenite sve u svojem ljubavnom životu. Možda je vrijeme da s partnerom otiđete na romantično putovanje? Slobodne koze ne bi se smjele upustiti u vezu koja bi im mogla donijeti više nevolja nego zadovoljstva, samo zato jer se osjećaju usamljeno. Kako ćete pronaći srodnu dušu ako trošite vrijeme na krivu osobu? Zauzetim kozama vezu će obilježiti izvanredno nadopunjavanje, a osjetit će se i pojačana strast. Pripadnici znaka koji čekaju ljubav ne bi smjeli odbiti poziv na druženje s osobom s kojom bi mogli doživjeti nezaboravne trenutke.

U ljubavi ćete se najbolje slagati s konjem, zecom i svinjom.

 

MAJMUN
Za rođene: 1932., 1944., 1956., 1968., 1980., 1992., 2004.

Vaš romantični život neće doživjeti velike preokrete tijekom ovog razdoblja. Ako živite u stabilnoj ljubavnoj zajednici, uspostavit ćete prijateljske odnose sa suprugom ili partnerom, što će vaš odnos zapravo dovesti na novu razinu. Slobodni majmuni vrlo vjerojatno će željeti svoju pažnju usmjeriti na više ljubavnih interesa, a ne se ograničiti na samo jednu posebnu individuu. U ovoj godini osjećat ćete veliko samopouzdanje kada je riječ o udovoljavanju voljenoj osobi. Ipak, pazite da tu voljenu osobu ne počnete uzimati zdravo za gotovo. S druge strane, obasipat ćete je pažnjom i poljupcima. Slobodni pripadnici znaka željet će uživati u slobodi i odnosima bez obveza, međutim sudbonosni susret mogao bi vas navesti da preko noći promijenite mišljenje i ludo se zaljubite.

U ljubavi ćete se najbolje slagati s volom, zecom i konjem.


PIJETAO
Za rođene: 1933., 1945., 1957., 1969., 1981., 1993., 2005.

Za svog partnera i sebe željet ćete stvoriti toplu i pozitivnu atmosferu u domu i pokušat ćete se othrvati tome da vam se život zbog rutine pretvori u kolotečinu. To će biti jako dobar način da u svom ljubavnom životu održavate plam strasti koju osjećate jedno prema drugome. Slobodni pijetlovi težit će tome da pronađu veliku, strastvenu i posebnu ljubav. Ta vaša želja u ovoj bi se godini mogla i ostvariti. Iako ste nedavno prošli kroz teško razdoblje u svom ljubavnom životu, u ovoj godini ti dani bit će iza vas. Možete očekivati mir i harmoniju u odnosu s voljenom osobom. Pripadnici znaka koji nisu u vezi imat će dinamičan društveni život. Upoznat ćete i neke nove ljude, a tko zna, možda će među njima biti netko tko će vam naročito privući pažnju.

U ljubavi ćete se najbolje slagati s volom i zmijom.

 

PAS
Za rođene: 1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 1994., 2006.

U vašem romantičnom životu neće se dogoditi velike promjene. Psi u vezi živjet će u sreći, jednostavnoj, ali autentičnoj sreći koja će ispunjavati vaš svaki dan. Ako ste trenutno sami, možete očekivati razdoblje u kojem vam potencijalnih ljubavnih susreta neće nedostajati. Možda upoznate i nekoga zbog koga će vam srce brže zakucati. Ipak, ako se zanesete, budite pažljivi da se ne upustite nepromišljeno u vezu u kojoj biste se na kraju mogli osjećati izdano. U jednom periodu godine mogli biste odlučno odbacivati rutinu i otvoreno pokazati partneru da želite više uzbuđenja. On će jasno shvatiti vašu poruku i udovoljiti vam.

U ljubavi ćete se najbolje slagati sa zecom, štakorom i volom.

 

SVINJA
Za rođene: 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007.

Radit ćete na tome da u svoj ljubavni život unesete više intenzivnosti i strasti. Pokazujući voljenoj osobi koliko je volite i koliko vam je stalo do nje, bez sumnje ćete ostaviti pozitivan dojam. Pripadnici znaka koji nisu u vezi imaju velike šanse da im se dogodi sudbonosan susret s osobom koja će im biti intrigantna i fizički vrlo privlačna. Dogodi li se ljubavna veza, ona bi mogla preokrenuti vaš život naglavačke. Svinje u braku ojačat će vezu sa supružnikom i otkriti nove dubine svog odnosa. Partner će vam biti najveći prioritet, a mali darovi kao znakovi pažnje i komplimenti imat će veliki utjecaj na vašu sreću.

U ljubavi ćete se najbolje slagati s tigrom, zecom i pijetlom.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!