VIDEO/ POSLJEDNJI IZ 'ŠESTORKE' KOJE VIŠE NEMA

Hadžibajrić: 'Čaršija ne priča o Bakiru i Seki, već o Fahri i Željki... Bit će posljedica za DF i SBB zbog poteza u Sarajevu!'

Front24.01.20, 23:04h

Hadžibajrić: 'Čaršija ne priča o Bakiru i Seki, već o Fahri i Željki... Bit će posljedica za DF i SBB zbog poteza u Sarajevu!'
- Zbog poteza u Kantonu Sarajevo, DF i SBB će osjetiti posljedice na lokalnim izborima... Ukrali su mi između 7.500 i 9.000 glasova - tvrdi Ibrahim Hadžibajrić u intervjuu za Face TV

 

 

- Pod lupom SDA sam godinama - kaže načelnik sarajevske Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić, gostujući u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika na Face TV-u, političar koga je Senad Hadžifejzović najavio kao još jedinog člana nekadašnje "šestorke" koji nije bio gost CD-a.


- Zbog poteza u Kantonu Sarajevo, DF i SBB će osjetiti posljedice na lokalnim izborima. Ukrali su mi između 7.500 i 9.000 glasova, to je otprilike tri do četiri mandata.
Ponavljam da se rezultati izbora nikako nisu smjeli priznati. Moramo uvesti skenere na glasačkim mjestima. OHR se treba uključiti u promjenu načina glasanja - ističe Hadžibajrić.


Pojašnjava i da kao "četvorka" žele koaliciju u svim kantonima.


- DF je obećao da će "šestorka opstati" - napominje pa dodaje:


- U Skupštini KS je sve moguće, pa čak i da neki promijene mišljenje, možda će im savjest proraditi. 


- Nisam razmišljao o poziciji gradonačelnika Sarajeva, Boga mi… 


- Općina Stari Grad je imala 26 miliona investicija u projekte od općeg značaja, a čitava Federacija 14 miliona...


Hadžibajrić kaže i da će SDP, Narod i Pravda, Naša stranka i NBL izaći zajedno na lokalne izbore, a tvrdi i da nakon svega sarajevska "čaršija ne priča o Bakiru i Seki, već o Fahri i Željki"!


Kompletan razgovor pogledajte u priloženom videu...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

    


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 53

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još