Nakon što je okrenuo leđa Radončiću

SBB odgovara: Arnaut brani Jasnu Duraković od samog sebe! On je autor tog inoviranog notarskog ugovora

Front20.01.20, 16:15h

SBB odgovara: Arnaut brani Jasnu Duraković od samog sebe! On je autor tog inoviranog notarskog ugovora
SBB će iste pravne radnje poduzeti i protiv gospodina Arnauta, naročito što njegov poslanički mandat nije ostvaren njegovim izbornim rezultatom, već mu je to učinjeno ukupnim glasovima SBB-a, saopćeno je iz Stranke

 

 

Povodom saopćenja Damira Arnauta da napušta SBB zbog najave utuženja Jasne Duraković radi traženja povrata novčanih sredstava uloženih u izbornoj kampanji 2018. godine, Savez za bolju budućnost BiH obavještava javnost da "takve ugovore imaju i druge stranke".   

 

- Dokaz su notarski ovjereni ugovori.

 

Dodatno, autor inoviranog notarskog ugovora za sve poslanike i kandidate za izbore 2018. godine lično je gospodin Damir Arnaut - saopćeno je iz SBB.

 

- To potvrđuje i njegov notarski ugovor broj OPU-OV: 1843/19 od 19. jula 2019. godine, koji je potpisao sa SBB-om. Stoga, gospodin Arnaut ne brani gospođu Duraković od SBB-a, nego od njega samoga, jer je on tvorac tog pravnog odnosa.

 

Zato će SBB iste pravne radnje poduzeti i protiv gospodina Arnauta, naročito što njegov poslanički mandat nije ostvaren njegovim izbornim rezultatom, već mu je to učinjeno ukupnim glasovima SBB-a - saopćeno je iz Stranke za bolju budućnost.

 

jasna-durakovic-notarski-ugovor-sbb-radoncic-1

 

jasna-durakovic-notarski-ugovor-sbb-radoncic-2

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još