Video/ Nisu krili oduševljenje

Ovaj momenat smo svi čekali: Jennifer Aniston i Brad Pitt se sreli na dodjeli SAG nagrada

Showbizz20.01.20, 09:13h

Ovaj momenat smo svi čekali: Jennifer Aniston i Brad Pitt se sreli na dodjeli SAG nagrada
Hollywood reporter je objavio video u kojem Brad, u backstageu, prati ceremoniju dodjele nagrada baš u trenutku kada Jennifer izlaže svoj emotivni govor zahvale

 

Jennifer Aniston i Brad Pitt konačno su se (javno) sreli, i to na ceremoniji dodjele godišnjih Screen Actors Guild (SAG) nagrada, održanih sinoć u Los Angelesu.

 

Blistajući u bijeloj satenskoj haljini, Jenn nije krila oduševljenje što je srela bivšeg supruga, a oduševljenje, sudeći prema fotografiji, nije krio ni on.

 

Oboje su osvojili nagrade - Pitt za sporednog glumca u filmu "Once Upon a Time in Hollywood" Quentina Tarantina, dok je Aniston nagrađena zbog uloge u hit-seriji "The Morning Show".

 

Hollywood reporter je objavio video u kojem Brad, u backstageu, prati ceremoniju dodjele nagrada baš u trenutku kada Jennifer izlaže svoj emotivni govor zahvale.

 

Bračna idila slavnih glumaca trajala je od 2000. do 2005. godine.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!